To je to što me zanima!

Giuliano stiže kao gost u zadnju epizodu emisije 'Tko to tamo pjeva?': 'Jako sam se zabavio'

Posljednji natjecatelj koji će pokušati osvojiti maksimalan iznos od 5.000 eura je Luka Končarević, 36-godišnji viceprvak Hrvatske u disciplini moto ubrzanja
Vidi originalni članak

Uzbudljiv show ''Tko to tamo pjeva?'' osvojio je srca publike, a ovoga petka na rasporedu Nove TV je i posljednja epizoda. U goste panelistima stiže pjevač Giuliano, koji se, kako kaže, jako dobro zabavio na snimanju.

DONIJELI SU ODLUKU Filip i Tamara iz 'Braka na prvu' napokon u zagrljaju: 'Nije kraj. Uvijek će biti u mom životu...'

- Bilo mi je super, zaista jedno zabavno iskustvo. Otkrio sam da nije nimalo jednostavno prepoznati tko zaista dobro pjeva, a tko ne. Baš sam se dobro zabavio zahvaljujući odličnoj ekipi, kao i  natjecatelju i sjajnim tajnim glasovima - kazao je Giuliano.

Posljednji natjecatelj koji će pokušati osvojiti maksimalan iznos od 5.000 eura je Luka Končarević, 36-godišnji viceprvak Hrvatske u disciplini moto ubrzanja. Luku je zaintrigirala prva epizoda showa, pa se odmah nakon druge odlučio prijaviti za sudjelovanje.

- Mislim da je dobra zabava i dobra atmosfera - navodi Luka, koji je odlučan u namjeri da ide do kraja:

- Idem do kraja, jer dolazim bez ičega!

Luka je voditelj prodaje u autosalonu, pa smatra da jako dobro zna procijeniti ljude. Hoće li mu to poći za rukom i u showu, ostaje za vidjeti. Pred njega će stati devet tajnih glasova: dizajner vjenčanica, voćar, trubačica, glazbena pedagoginja, kumica, povjesničarka umjetnosti, marketinški stručnjak, učiteljica i ronilac, a tko je od njih dobar pjevač, a tko samo glumi - tek ćemo doznati.

Ne propustite posljednju epizodu showa ''Tko to tamo pjeva?'' ovoga petka od 20.15.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare