To je to što me zanima!

Giuliano otkrio koji je savjet dobio od Olivera Dragojevića: 'Takav sam bio čitav život...'

Giuliano Đanić večeras uz mnoge druge glazbenike izvodi Oliverove hitove
Vidi originalni članak

Mnogi glazbenici večeras u spomen Oliveru Dragojeviću izvode njegove hitove u Veloj Luci. Na memorijalu 'Trag u beskraju' pjeva i Giuliano Đanić, koji je otkrio najbolji savjet koji je dobio od neprežaljenog pjevača, koji nas je napustio prije šest godina. 

ATMOSFERA IZ VELE LUKE FOTO Počeo je koncert 'Trag u beskraju': Tisuće ljudi okupilo se u čast Oliveru Dragojeviću

- Najbolji savjet koji sam ikad dobio od Olivera bio je: 'Mali ne pizdi, kompliciraš, moraš jednostavno’. Takav sam ja bio cijeli život zahvaljujući njemu - rekao je Giuliano i najavio pjesmu ‘Bez tebe’.

Danas je premijerno puštena i Oliverova nova pjesma 'Vrime je'. Autor glazbe je Tomislav Mrduljaš, tekst supotpisuju Tomislav Mrduljaš i Marijan Ban, a aranžman Igor Ivanović. Pjesma 'Vrime je' stiže nakon velikog hita 'Ne mogu ti reći' objavljenog u ožujku, a kojim je najavljen album 'Dolaziš' s dvanaest novih Oliverovih pjesama.

Za album su dvije godine prikupljani i preslušavani materijali, uloženi su sati pomnog biranja, prisjećanja na sve njegove komentare i upute, kako bi se sve pjesme napravile sa sigurnošću u njegovo odobravanje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vjevegrica 30.07.2024.

    Oliver je tako lako pretočio emociju u stih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare