To je to što me zanima!

Gisele: Trudne žene kao da žele biti kante za smeće...

Manekenka se tijekom trudnoće brinula za svoj izgled. Sve do zadna dva tjedna prije poroda trenirala je kung-fu i tri puta tjedno vježbala jogu
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka prije četiri mjeseca rodila je sina Benjamina te se tijekom trudnoće brinula za izgled svog tijela. Gisele Bundchen (28) je sve do zadnja dva tjedna prije poroda redovito trenirala kung-fu i tri puta tjedno vježbala jogu.
- Mnoge žene zatrudne i onda kao da odluče pretvoriti se u kante za smeće - kazala je manekenka i nadodala kako joj je bilo teško nakon poroda vratiti se na posao. Šminkanje i uređivanje u studiju bili su joj odjednom čudni jer se naviknula na život u kući sa suprugom, bebom i psom. Gisele kaže kako joj je rođenje djeteta najljepše iskustvo u životu te da se nada da će biti dobra mama.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Hercegovkica 16.03.2010.

    Ma mene samo zanima na šta bi muškarci ličili nakon 2, 3 poroda! Što se vježbanja tiče, pa blago njoj, moja mama je od početka 5 mjeseca trudnoće morala strogo mirovat, a od početka trudnoće o biciklu je mogla samo sanjat!

  • HBCRO 16.03.2010.

    Nada se da će biti dobra mama!Jel to ona ista Gisele koja je dovela dadilju u kuću da živi sa njima non stop da se ne bi morala buditi noću (jer bi joj nedaj bože mogla pasti kruna sa glave) i općenito da se mora manje brinuti.Al kad joj dijete postane još jedno nesretno frustrirano dijete slavnih roditelja koje je žudilo za malo pozornosti i vremena svoje mame i tate a ne dadilje onda ga može utješiti činjenicom da je radila kung fu tijekom trudnoće.

  • Zeljk0 16.03.2010.

    sjedi doma cijeli dan, čokolade, sendviči, majoneza na kruh.... što si one to umišljaju da se moraju uništavati??? sve je to u mozgu isto kao i pušenje... smatram da bi trudnice trebale paziti na to što jedu zbog djeteta a i zbog sebe.... sad će se javiti dušebrižnike koje će reći da ja nemam pojma i da neznam kakav je osjećaj kad morate pojesti 300grama čokolade i teglu krastavaca istovremeno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare