To je to što me zanima!

Gibonni slavi 35 godina karijere i na Dan žena pjeva u Zagrebu: Uveo je 'udvaračke' ulaznice

Publika se uvijek raduje posebnoj atmosferi Gibonnijevih koncerata pa se tako s veseljem očekuje najavljeni veliki koncert na kojemu će pjevati uz vrhunski bend, ali i ugostiti prijatelje iznenađenja
Vidi originalni članak

Gibonnijevi (54) koncerti redovno su veselje za publiku i glazbenike koje ugosti, a sada svi s nestrpljenjem čekaju veliki koncert kojim će proslaviti 35 godina karijere i to 8. ožujka iduće godine u Areni Zagreb.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iza sebe ima desetke nagrada koje potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi.

Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina do danas rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. "Tempera", "Činim pravu stvar", "Mirakul", "Libar", "Oprosti", "Posoljeni zrak i razlivena tinta", "Judi, zviri i beštimje", "Onako, od oka", "Udica" te "Lažu fotografije" samo su neki od njegovih brojnih hitova.

Publika se uvijek raduje posebnoj atmosferi Gibonnijevih koncerata pa se tako s veseljem očekuje najavljeni veliki koncert na kojemu će pjevati uz vrhunski bend, ali i ugostiti prijatelje iznenađenja. Gibonni je i za ovaj koncert osigurao nešto drugačije.

Kako je njegov koncert na Dan žena, Gibonni je iz muške solidarnosti osigurao poseban paket za one koje je nazvao 'službenim udvaračima'.

VRTOGLAVE CIFRE Nekretnine slavnih u Hrvatskoj: Balašević je u vilu uložio 3 mil. kuna, Pišek svoju prodala za 13

Ako je netko bacio oko na djevojku iz ureda, fakulteta, razreda, na njegovu koncertu ima priliku povesti je po nižoj cijeni.

Specijalni kontingent od 400 paketa za sve koji žele drage im djevojke i žene povesti na koncert u prodaji će biti za sve sektore. Paket od dvije 'udvaračke' ulaznice za parter možete nabaviti po cijeni od 200 kuna, fan pit će koštati 250 kuna, donja tribina 310 kuna, a gornja tribina 230 kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO: ZBOR S TIKTOK-A PREPOZNALA I ROZGA

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 09051959ve 03.12.2022.

    Nikada ga nisam obožavala, a kada sam vidjela one slike gdje hoda po stolu između hrane, od onda mi je još odvratniji.

  • zaladilo 02.12.2022.

    Neznadnem jel mi gori un il tadija spalato štan je umislijo da je un napisa očevu mu pjesmu dalmatino poišču…kade se uno raskrivi a proliveri so obojca,najmibolji halid i maja šupuk

  • Fleur A La Rose 02.12.2022.

    Meni je njegov najbolji album bio Mirakul. Nakon toga sve nešto čudno i dosadno, pogotovo zadnjih 10 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare