To je to što me zanima!

Gianninog brata tuže jer nije platio svadbenu večeru

Vlasnik konobe ispričao je da mu je Vjeko rekao da će doći 30 do 40 ljudi. Taj broj se popeo na sto. Rekao je da će platiti troškove, no još nije
Vidi originalni članak

Na Općinskom sudu u Splitu bilo je ročište na temelju tužbe koju je podnio Frane Krnić vlasnik splitske konobe 'Stari mornar'. Vjekoslav Aposolski-Novak, brat bivše farmerice Gianne, duguje mu oko 30.000 kuna. Vjekoslav se vjenčao 14. srpnja s Andreom Harapin nakon čeka su slavili u 'Starom mornaru', prenosi Slobodna Dalmacija. Vlasnik konobe ispričao je kako mu je Vjeko rekao da će doći 30 do 40 ljudi, ali se taj broj popeo na stotinu. U početku je govorio kako će platiti, priča vlasnik, a nakon desetak dana rekao je kako nema novaca. Frane ga je na kraju bio prisiljen tužiti. Na sudskom ročištu Vjeko se nije pojavio. Njegova supruga Andrea, bivša sudionica showa 'Operacija trijumf', preko telefona izjavila je da postoji dug i kako će ga platiti čim budu mogli. Sada, kaže, nemaju novca.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • anak su namun 09.07.2009.

    A šta ćeš drugo očekivat od danicinog brata,nek zovnu simke i antu pa im ono možda to pokriju!!!lol

  • aurora73 09.07.2009.

    Roditelji mora da su ponosni na svoju djecu. Možda im i sin ostavi dijete jer je i taj očito nesposoban. Bagra.

  • 20bucks 08.07.2009.

    Ma tog majmuna retardiranog isto kao i njeguvu sestru danicu treba tako dobrano izmlatit i bacit u govnaru jer su i sami govna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare