To je to što me zanima!

Gerard Pique reagirao na novu pjesmu Shakire u kojoj ga blati

'Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casio', neki su od stihova koje izvodi pjevačica
Vidi originalni članak

Umirovljeni nogometaš Gerard Pique (35) oglasio se na društvenim mrežama nakon što je kolumbijska pjevačica Shakira (45) objavila novu pjesmu i 'podigla prašinu' stihovima koji su navodno upućeni bivšem partneru. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gerard je na službenom Twitter profilu podijelio nekoliko emojija koji predstavljaju cirkus, a pratitelji na to gledaju kao na njegov komentar na novu pjesmu. 

Podsjetimo, Shakira je ovaj tjedan, u suradnji s Bizarrapom, izdala novu pjesmu koja ima zanimljive stihove, a koji su, smatraju brojni, posvećeni Piqueu.

- Ostavio si me kao susjedu svekrvi, s novinarima pred vratima i dugom u riznici. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali učinio si me još jačom. Žene ne plaču, žene naplaćuju. Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casio... - neki su od stihova.

GOVORI O PREVARI Shakira u novoj pjesmi oplela po Piqueu: 'Mijenjao si Ferrarija za Twinga, a Rolex za Casio...'

Shakira i Pique sredinom 2022. godine službeno su prekinuli dugogodišnju vezu u kojoj su dobili dva sina, Milana (9) i Sashu (7). Bivši nogometaš, kapetan Barcelone i stoper reprezentacije Španjolske, prije dva mjeseca se umirovio od profesionalne karijere, no ne miruje. Stvorio je novo nogometno natjecanje neobičnih pravila u kojem surađuje s kolegama Sergiom Agüerom i Ikerom Casillasom

I dok je Pique u novim poslovnim pothvatima, bivša partnerica Shakira zabavlja se snimanjem novih pjesama, u kojima je glavna tema upravo bivši nogometaš. Iako se pjevačica i ranije u pjesmama osvrtala na prekid s Piqueom, mnogi kažu nikad ovako.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Izdislav 15.01.2023.

    Vidi se koga je razlaz više pogodio.

  • UvijekIznova 15.01.2023.

    Kakav dug u riznici?! Jaooo dug u poreznoj… tko prevodi ovo

  • KY405 14.01.2023.

    Eh ta ljubav... Kada si pjesme posvećuju nema ljepšeg...

Komentiraj...
Vidi sve komentare