To je to što me zanima!

George Clooney i Brad Pitt pravi su prijatelji: 'Čuvamo si leđa, a Tarantino me malo iritira sad...'

Svjetska glumačka zvijezda George Clooney opleo je po popularnom redatelju Quentinu Tarantinu nakon navodnog intervjua u kojem je redatelj govorio loše o glumcu
Vidi originalni članak

Glumačke zvijezde George Clooney (63) i Brad Pitt (60) snimili su novu akcijsku komediju 'Wolfs', a tom prilikom dali su i intervju za GQ. Osim što su poslovno povezani, glumci su otkrili da su privatno dobri prijatelji. 

- Dugo smo prijatelji i zabavno je jer se također s vremena na vrijeme provjeravamo, što je važno. Stvari se u životu zakompliciraju i ti uvijek moraš paziti da su svi dobro - rekao je Clooney.

DOBILI SU UPOZORENJE I slavni u opasnosti zbog oluje u Kaliforniji: Vila princa Harryja je pod nadzorom zbog poplava

S time se složio i Brad Pitt koji tvrdi da je George 'najbolji u razumijevanju, viđenju šahovske ploče i mogućih poteza'. 

ODVJETNICI TVRDE Angelina iznijela teške optužbe protiv Brada: 'Želi je ušutkati o tome da ju je zlostavljao...'

- Zvat ću Georgea u brojnim prilikama kada stvari postanu nezgodne - dodao je. 

George Clooney rekao je kako je popularni redatelj Quentin Tarantino (61) nedavno govorio 'neka s**nja' o glumcu pa je dao komentar i o tome. 

30 GODINA FILMA 'PULP FICTION' Tarantino bez Travolte nije želio snimati filmski hit, a za ulogu ga je spremao bivši ovisnik...

- Nedavno je dao neki intervju gdje je imenovao filmske zvijezde i nakon nabrajanja pita ga voditelj 'A, što je s Georgeom?', a ovaj kaže da nisam filmska zvijezda. Onda je kasnije nešto rekao u stilu 'nabroji mi film od početka tisućljeća', a ja sam bio u stilu 'od početka tisućljeća? To je nekako cijela moja je**na karijera - odgovorio je Clooney za GQ i dodao da ga Tarantino trenutno 'malo iritira'. 

Clooney i Tarantino surađivali su na filmu 'Od sumraka do zore' iz 1996. godine. 

- Sad sam kao, dobro, stari, od**bi - dodao je Clooney.

Film 'Wolfs' trebao bi svjetsku premijeru imati na Filmskom festivalu u Veneciji koji se održava od 28. kolovoza do 7. rujna, a u kina bi trebao stići 20. rujna.

'WOLFS' Zlatko Burić ima novu ulogu i to u filmu s Pittom i Clooneyjem...

Prema traileru koji je objavljen, u filmu bi ulogu trebao imati i nagrađivani hrvatski glumac Zlatko Burić

POGLEDAJTE TRAILER:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Povišica od dve iljade 13.08.2024.

    Jel to film za odrasle ili nedorasle?

Komentiraj...
Vidi sve komentare