To je to što me zanima!

Gdje je 'puklo' između Kanyea i Biance Censori? Izvor tvrdi: 'Oni su naveliko utjecali na nju...'

Bianca Censori je već neko vrijeme u Australiji kod svoje obitelji, a ranije je i bivša reperova supruga Kim Kardashian izrazila zabrinutost za njezino dobro
Vidi originalni članak

Reper Kanye West navodno se razišao od svoje supruge Biance Censori prije nekoliko tjedana. Kako doznaje TMZ od izvora bliskih paru, Kanye i Bianca već se neko vrijeme ne slažu i možda planiraju podnijeti zahtjev za razvod. Jedan izvor sada je otkrio kako je do njihovog navodnog razlaza uveliko utjecala Biancina obitelj, piše Daily Mail.

KRAJ LJUBAVI Amerikanci: Kanye i Bianca su se razišli, reper želi biti sam...

Kako izvor otkriva, Bianca je otišla u Australiju kako bi ove teške trenutke provela sa svojom obitelji. 

- Provela je neko vrijeme s obitelji i nakon toga je postala drugačija - objašnjava izvor te dodaje kako je njezina obitelj zabrinuta za nju, a Bianca ne može više 'ignorirati' probleme u braku.

Izvor tvrdi kako joj obitelj pomaže vidjeti njihovu vezu u 'drugom svijetlu'.

- Njezini prijatelji i obitelj izrazili zabrinutost zbog načina na koji se odijeva u javnosti - dodaje, a zabrinutost za Biancu svojedobno je izrazila i reperova bivša supruga Kim Kardashian. 

OSKUDNA IZDANJA FOTO Tko se srami celulita još? I ove slavne dame su ga pokazale u tangama, vrućim hlačicama...

Upozorila ju je da Kanye njome manipulira te istaknula kako pokušava od Biance stvoriti 'svoju idealnu ženu', piše Page Six. Navodno je Kanye isto pokušao s njom dok su bili zajedno. 

Izvor je također dodao da je Kanye opsjednut modom, te da su neprimjerene kombinacije dio te opsesije. Dok je bio s Kim, ona je također često nosila pripijene i prozirne kombinacije. 

NE ODUSTAJE OD GOLOTINJE Bizarno! Bianca u gaćicama izvela kćer Kanyea Westa u kino

Par koji je inače svugdje išao zajedno, već dva tjedna nije snimljen zajedno. Reper već neko vrijeme putuje Japanom. Nedavno je viđen u jednom restoranu, a Bianca nije bila s njim. Posljednji put par je snimljen zajedno 20. rujna u Tokiju, a potom je on viđen na aerodromu u Hong Kongu bez nje.

Kanye i Bianca vjenčali su se 2022. godine, mjesec dana nakon što je finaliziran razvod repera i Kim Kardashian. Od tada supružnici privlače pozornost gdje god da se pojave, najviše zbog svojih bizarnih kombinacija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mars7 08.10.2024.

    Do jucer Velika ljubav

  • cervelo 08.10.2024.

    Ovog govnara treba golog u sibir.. smece bolesno.!!

  • .dida. 08.10.2024.

    Pojela je Snickers i sad je sva svoja :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare