To je to što me zanima!

Gazdina kći već je napravila svoj adventski vijenac: Pridružili joj se Marko Grubnić i Anica Kovač

Iva Todorić pohvalila se kako je provela četvrtak u ugodnom društvu i pripremama za najljepši blagdan u godini
Vidi originalni članak

Iva Todorić voli blagdanski ugođaj što pokazuje i činjenica da je nedavno okitila vikendicu u Gorskom kotaru i Kulmerove dvore, a sada se pridružila prijatelju floristu iz Ateliera Sreće, Anti Jurkoviću koji ju je pozvao, kako je na društvenim mrežama napisala, za 'Božićni stol'.

U jedinstvenoj atmosferi zagrebačkog Okrugljaka, Ante je stvorio pravu božićnu čaroliju koja će domove brojnih poznatih, pretvoriti u autentičnu blagdansku oazu.

UNIJELA SE U SVAKI STIH Ludi provod u Zagrebu. Gazdina kći 'razbacala' se na koncertu legendarnog Željka Joksimovića

Ovakva prva radionica je bila namijenjena prijateljima, partnerima i dugogodišnjim klijentima. Radost stvaranja, donoseći sa sobom ideje i entuzijazam, dijelile su poznate osobe među kojima je bila i Iva.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤#srculence #bankaljubavi (@srculence___)

Pokazao im je kako napraviti adventski vijenac, a Iva poznatija kao 'Srculence' na Instagramu uživala je u društvu s Anicom Kovač, Hanom Hadžiavdagić, Markom Grubnićem. Bili su tu i Momčilo Gurović, Milica Todorić, Tarika Tabaković, Emina Pršić i Ema Gračan.

Pokazala je kako su za velikim stolom svi marljivo i vrijedno radili svoje vijence, a nije nedostajalo ni ljubavi i zagrljaja među prijateljima i kolegama. Baš kao što je Iva na Instagramu opisala bila je to 'čarobna večer'.

- Svi veseli i razdragani jer duh Božića je stigao - napisala je u videu na kojem je podijelila lijepe trenutke od druženja u četvrtak navečer.

OBUZEO JE BLAGDANSKI DUH Iva Todorić ukrasila Kulmerove dvore u posebnome društvu...

Podsjetimo, nedavno je Todorić bila i na Joksimovićevom koncertu u Zagrebu, a sudeći po videima koje je objavila, odlično se zabavila. Bila je u društvu njegove supruge Jovane. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Neprikladan 18.11.2023.

    Koliko su platili clanak

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 17.11.2023.

    Ovaj Grubnic se nije prirodno nasmijao otkako je klinac bio i jeo svoj prvi sladoled.

  • __Che__ 17.11.2023.

    momcilo gurovic 🤣🤣 znaci ako ovo nije momak za macka onda nije nitko

Komentiraj...
Vidi sve komentare