To je to što me zanima!

Franka Batelić o poduzetništvu i putu na Euro 2024.: 'Žene mogu dati puno u industriji ljepote...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Popričali smo s pjevačicom o njezinom duetu s ToMom, brendu kojega je pokrenula i putu na Europsko nogometno prvenstveno u Njemačkoj
Vidi originalni članak

Domaća pjevačica Franka Batelić u utorak je publici predstavila novu pjesmu 'Da opet nađem te', koju je snimila u duetu s kolegom Tomislavom Marićem ToMom. Singl je u dva dana prikupio gotovo 40.000 pregleda i ušao u YouTube trending, a istarska pjevačica nam je otkrila kako je došlo do dueta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Potpuno slučajno. Nazvala sam ga da mi pomogne pisati tekst za pjesmu i onda je otpjevao demo. Tad sam rekla: 'To je to. Moramo napraviti duet'. Pjesma je kao stvorena za njega - rekla nam je Franka. ToMa i ona su zajedno radili na stihovima, a glazbu su radili Henrik Amschler, Lars Christen, Noah Slee.

PREDSTAVILI NOVI DUET ToMa i Franka imaju novi duet, a otkrio je i neke detalje: 'Ja se sredio, a ona došla u trenirci...'

Pjevačica je priznala da je jako zadovoljna kako pjesma prolazi kod slušatelja.

- Ljubomorno samo čuvali tu pjesmu, strah nas je bilo pustiti je van, već dugo je stajala spremna. Stvarno smo sretni zbog prvih reakcije publike. Drago mi je da se dogodila pjesma koja pogodi sve - iskreno će. Majka malene kćeri Grete i sina Viktora zablistala je početkom ovog tjedna na crvenom tepihu, gdje se pojavila u crno-bijelom odijelu.

- Ovo je zapravo jedan od stajlinga iz mog zadnjeg spota i u ovom odijelu se zaista odlično osjećam. Zapravo se najglamuroznije osjećam u tomu. Odlučila sam se za ovo odijelo jer za mene personificira snagu - rekla nam je istarska pjevačica. Priznaje da obožava crvene tepihe jer su idealna prilika za druženje s kolegama.

NEMA ŠTEDNJE KAD SE SLAVI Luksuz nije samo za strance: Evo koliko su naše zvijezde plaćale za svadbe! Nisu svi ostali skupa

Pjevačica će 15. lipnja biti u Njemačkoj, gdje će s tribina bodriti Vatrene koji na Euru 2024. igraju protiv Španjolske.

- Idem, naravno. Zasad samo na prvu utakmicu pa ćemo vidjeti za dalje - kazala nam je Franka, koja se 2018. godine za bivšeg Vatrenog Vedrana Ćorluku, a koji je trenutačno pomoćnik izbornika Zlatka Dalića.

Osim što voli glazbu, Franka uspješno plovi i u poduzetničkim vodama. Prošle godine pokrenula je kozmetički brend Frankly good.

- Moram zahvaliti svim curama koje kupuju i njihovim boljim polovicama koji kupuju za njih. Mislim da su ljudi prepoznali da je zaista kvalitetan proizvod - kaže Franka i dodaje da žene itekako mogu biti uspješne poduzetnice.

- Žene posebice u beauty industriji mogu dati puno toga, ipak najbolje kuže kozmetiku - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ilcommentatore 07.06.2024.

    ne zna ni ona navesti nijednu svoju pjesmu.

  • Marija Magdalena 💓💓 07.06.2024.

    Poduzetnica...??? Ćorluka d.o.o....da se nisi udala za nogometaša ne bi se znalo tko si...umišljena skroz

  • unikatzapo.rat 06.06.2024.

    Prelijepa Franka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare