To je to što me zanima!

Francuski sportaš novi miljenik žena! Uske gaćice otkrile su sav potencijal: 'Dobro ih je popunio'

Na Olimpijskim igrama 'izronio' je novi miljenik među ženskom populacijom. Jules Bouyer predstavlja Francusku u disciplini skok u vodu na 3 metra
Vidi originalni članak

Francuski ronilac Jules Bouyer privukao je veliku pozornost na Olimpijskim igrama, a posebice među ženskom publikom. Bori se za zlatnu medalju i jedan je od favorita na natjecanju, no nisu to glavni razlozi zbog kojih su brojne obožavateljice 'poludjele'. Njegov kolega iz tima, Alexis Jandard, podijelio je fotke na kojima poziraju u kupaćim gaćicama.

HOLLYWOODSKI CENTIMETRI FOTO Ovi slavni frajeri pokazali su 'alatke' zbog uloge: Jednom su uzeli dvojnika zbog veličine

Francuz Jules nosio je uske gaćice, a neke je fotka ostavila bez daha. Brojne obožavateljice 'poludjele' su na prikaz njegove poprilično zavidne obdarenosti. 

Fotka je postala viralna, a komentari su se samo nizali. 

'Ovo je jedini razlog zašto gledam Olimpijske igre', 'Jako dobro popunjava svoje speedo gaćice', 'Gospodin savršeni', samo su neki od brojnih komentara.

ŠLJOKICE, MASKE, SAMO ŠARENO! FOTO 'Prevruće je, obuci samo tange!' Pogledajte u čemu su sve stizali partijaneri na Ultru...

.Neki su 'iskopali' stare fotke francuskog ronioca.

- Njegove gaćice rade prekovremeno - našalili su se neki. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pokra 30.07.2024.

    Cenzuristi 24 sata najveci na svijetu,sram vas moze bit

  • dado0707 30.07.2024.

    jao Paula sta si se napalila

  • Tonda 30.07.2024.

    Kad vi serete o zenskim sisama i straznjicama to je sto? Kad zene komentiraju onda se “teraju” Vama gospodo ( cast iznimkama) cijeli zivot prođe u teranju i nitko vam to ne nabija na nos. Sram vas billo muškarčine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare