To je to što me zanima!

Fotograf ju je zaustavio zbog ljepote, a iznenadio se kad mu je rekla: Ja sam Aimani Gaddafi

Borila sam se protiv raka sedam puta, borim se i protiv rata jer dolazim iz obitelji Gaddafi, politički sam orijentirana. Vidjela sam rat, bolest i žao mi je zbog njih, rekla je fotografu
Vidi originalni članak

Talijanski fotograf Edoardo Girardin u Milanu svaki dan zaustavlja lijepe prolaznike i besplatno ih fotografira. Tako je slučajno zaustavio lijepu prolaznicu na ulici i zamolio je da je snimi, a ispostavilo se da je riječ o aktualnoj Miss Libije Aimani Gaddafi (23).

Cijeli tijek snimanja i njihov razgovor podijelio je na TikTok profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

@edoardogirardin

STREET PHOTOGRAPHY / AIMANI

♬ suono originale - edoardogirardin

Djevojka ga je pitala je li mu problem to što je ona Miss Libije. Odgovorio joj je da mu je jasno kako je došla do titule s obzirom na njenu ljepotu. Snimka je dosad prikupila više od 62 milijuna pogleda.

Upitao ju je zašto je u Italiji.

U FINALU JE ZA MISS HRVATSKE Ona je nova Miss Međimurske županije: Luna Marija voli trčati i osam godina je trenirala ples

- Ovdje sam stigla nakon izbora za Miss kako bi održala sastanak s magazinom Vogue i onda ću ići u Španjolsku kako bismo to objavili na Wikipediji - ispričala je.

Trenutačno studira medicinu.

- Borila sam se protiv raka sedam puta, borim se i protiv rata jer dolazim iz obitelji Gaddafi, politički sam orijentirana. Vidjela sam rat, bolest i žao mi je zbog njih. Ipak, drago mi je da mogu pomoći djeci i onima kojima je pomoć najpotrebnija - rekla je fotografu.

Mnogi su ostali oduševljeni njenim izgledom, ali i životnom pričom. 'Jaka žena', 'Miss svijeta', 'Pravi je borac', 'Prekrasna je', 'Zaslužuje biti na naslovnici Voguea', komentirali su.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • yellowZG 17.09.2023.

    kako je ocaravajuca a nista se ne vidi na njoj,neke mogu i stidnu usnu izbaciti pa ih nitko ne vidi,ova je bas opijum

  • NijeRuža 17.09.2023.

    Hvala Bogu, napokon jedna prava ljepotica, i to još nije ni polu gola!

  • 17.09.2023.

    Ajme jel ima neka ženska osoba bez tolike šminke .

Komentiraj...
Vidi sve komentare