To je to što me zanima!

FOTO Oženio se Matija Cvek!

Pjevač nikad nije previše izlagao privatni život javnosti, ali zna se da je prošle godine prohodao s novopečenom suprugom Miriam Cikron. Krajem veljače ove godine postali su roditelji malene Lote
Vidi originalni članak

Nakon manje od dvije godine veze oženio se glazbenik Matija Cvek (31) s partnericom Miriam Cikron. Vjenčali su se u bazilici svetog Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Črnomercu, a svadbeno veselje nastavili su, kako doznajemo, na popularnom zagrebačkom imanju za vjenčanja.

Cvek je za poseban dan nosio ružičasto odijelo, a njegova Miriam je odabrala vjenčanicu uskog kroja.

Na svadbi se pojavio i Dino Jelusić te Alen Đuras i njegova zaručnicavoditeljica Lota Ana-Klaudija Štilinović.

Na svadbu je stigao i Ivan Huljić.

Zagrebački pjevač nikad nije previše izlagao privatni život javnosti, ali zna se da je prošle godine prohodao s novopečenom suprugom Miriam Cikron. Krajem veljače ove godine postali su roditelji malene Lote.


Ne zna se puno o Cvekovoj djevojci, osim da je završila Prehrambeno-biološki fakultet u Zagrebu i da je jedna od autorica ilustracija na Cvekovu novom albumu. Miriam se okušala i kao glumica pa se tako pojavila u spotu Divljih jagoda za pjesmu "Nemam ništa protiv".

UŽIVA U OČINSKOJ ULOZI Matija Cvek kćerkicu odveo na njemu posebno mjesto: 'Došla je vidjeti gdje joj je stari pjevao'

- Ona je jednostavno - jednostavna. Super je, sve razumije. Što da vam kažem, mi jednostavno ne vidimo sve te ljude oko sebe i pokušavamo što manje primjećivati stvari oko sebe - rekao je Cvek za  'InMagazin' o Miriam.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • viktor5_1 24.07.2024.

    dakle, sa svim dužnim poštovanjem, ja ne znam kako itko može slušati njegovo meketanje i pjevanje visokih laga, a onda na to još forsirati nekakve trilere. užas. nek me izvine svi koje sam uvrijedio, ali sam morao napisati ovo

  • samo da ti kazem 23.07.2024.

    Toliko je poznat da sam ga morao trazit na Youtube da vidim sta pjeva

  • Extaza 22.07.2024.

    Tko je to?

Komentiraj...
Vidi sve komentare