To je to što me zanima!

Nives Celzijus niti oblaci nisu omeli da se ispruži na terasi: 'Jesi li ti vidio mica macu?'

Nabacila je čak nekoliko poza i to u različitim modnim kombinacijama. Svaki put istaknula je, naravno, svoje raskošne atribute na koje je malo tko ostao ravnodušan
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (41) otvorila je sezonu sunčanja na terasi svog zagrebačkog doma, iako su temperature ovih dana nešto niže. Tim povodom objavila je i nekoliko fotografija za svojih više od 400 tisuća fanova na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nabacila je čak nekoliko poza i to u različitim modnim kombinacijama - trapericama, bikiniju pa i košulji. Svaki put istaknula je, naravno, svoje raskošne atribute na koje je malo tko ostao ravnodušan.

Celzijus je fotkanje započela na crnom tabureu u ružičastom bikiniju i kratkoj košuljici iste boje. Na noge je nabacila bijele papuče s fiktivnim likom Hello Kitty, a kosu je ležerno raspustila da vijori na laganom vjetru.

OPET IZAZOVNO Nives Celzijus pokazala adute za Uskrs, pozirala u uskoj minici i poručila: 'Nije najprigodnija...'

Kada joj je tabure dosadio, prebacila se na ležaljku. Promijenila je pozu kako bi, osim bujne stražnjice, posunčala i dekolte. Ipak, treba sve ujednačiti. 

POGLEDAJTE VIDEO: NIVES CELZIJUS RAZBILA BMW

U jednom trenutku je, čini se, shvatila da je hladno za gaćice, pa je brzinski navukla traperice. Sudeći po komentarima, fanovi su ostali očarani svakim Nivesinim potezom.

'Vrh', 'Susjedi na aparatima', 'Nives ti si naša mica maca', 'O moj bože!', 'Prekrasna', pisali su joj.

Inače, Nives je nedavno otkrila kako je privatno povučenija.

- Ljudi koji me poznaju, primjećuju to i na televiziji bez obzira koliko se trudila sakriti. Mislim da sam privatno puno nježnija i šutljivija, ali imam brbljive prijatelje pa je to idealan spoj - rekla je Celzijus za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dale73 15.04.2023.

    Od svih vaših čestih kurvetina na ovim stranicama, ipak je najpoštenija Nives i ne odnosi se taj pridjev na nju.Ona je brižna majka, voi brigu o svojoj djeci, svoj privatni život je odvojila od svoje obitelji i nije u kuću dovela nijednog zagondžiju, i tako je sačuvala mentalno zdravlje svoje djece-

  • eka mala 14.04.2023.

    Sada ste već dosadni s njom!

  • Mr. Pickles 14.04.2023.

    Fejk

Komentiraj...
Vidi sve komentare