To je to što me zanima!

FOTO Madonna privukla pažnju na reviji u Milanu: Nosila krunu na glavi i prekrila se velom

Na sebi je imala usku haljinu od šifona i čipke te crnom korzetu, a dok je hodala do svog mjesta, prekrila je lice crnim velom
Vidi originalni članak

Madonna je privukla veliku pažnju svojom modnom kombinacijom, prekrivena čipkastim crnim velom i s krunom na glavi, na Dolce & Gabbana modnoj reviji za proljeće/ljeto 2025. u sklopu Milano Fashion Weeka.

Na sebi je imala usku haljinu od šifona i čipke te crnom korzetu, a dok je hodala do svog mjesta, prekrila je lice crnim velom.

DOLAZAK NA REVIJU VIDEO Madonna se spotaknula i zamalo pala u visokim čizmama

Zlatnu krunu ukrašenu biserima je nosila na glavi, a dizajneri su prošetali modnom pistom u potrazi za svojom muzom iz prvog reda koja je dočekana uz ovacije.  

Revija 'Italian Beauty' posveta je Madonninoj garderobi iz Blonde Ambition turneje iz 1990. godine, koju je dizajnirao Jean Paul Gaultier. Svaka manekenka na reviji je nosila verziju slavnog grudnjaka koji je Madonna nosila tijekom turneje, s plave perike podsjećale su na stil koji ju je proslavio. 

Madonna se na partyju nakon revije pojavila u bijeloj haljini ispod koje se nazirao crni grudnjak, a kombinaciju je upotpunila crnim korzetom, nakitom i crnim rukavicama. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • papajoe 22.09.2024.

    klaun

Komentiraj...
Vidi sve komentare