To je to što me zanima!

FOTO Doris Pinčić Guberović iz hladnog Zagreba 'pobjegla' u Zadar: S obitelji gušta u kafiću

Voditeljica je za druženje sa suprugom Davorom Guberovićem i djecom odjenula ležernu kombinaciju, tamnoplavu majicu te sive tajice. Od vjetra se zaštitila laganom jaknom, a za svaki slučaj ponijela je i naočale
Vidi originalni članak

Doris Pinčić Guberović (34) zna kamo treba za vikend. Dok se Zagrepčani bore s kišom i nižim temperaturama, voditeljica i glumica s obitelji uživa u nešto toplijem Zadru.  

POGLEDAJTE VIDEO: DORIS PINČIĆ O PRONALASKU BALANSA S DJECOM

- Doris je pomalo vjetrovit dan iskoristila za kavu s obitelji na glavnom gradskom trgu u Zadru - javlja nam čitatelj.

Voditeljica je za druženje sa suprugom Davorom Guberovićem i djecom odjenula ležernu kombinaciju, tamnoplavu majicu te sive tajice. Od vjetra se zaštitila laganom jaknom, a za svaki slučaj ponijela je i sunčane naočale. Činila se dobro raspoloženom.

ROMANTIČNO PRIJEPODNE FOTO Ljubavna idila u Zagrebu: Doris Pinčić i suprug Davor su prošetali držeći se za ruke...

Ovih dana odradila je i jutarnju šihtu na HRT-u. Unatoč trudnoći, čini se, ima energije za sve. Otkad je Pinčić objavila da s voljenim suprugom Davorom čeka dijete, mnogi su se pitali do kad će voditeljicu gledati u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Neslužbeno smo doznali da je Doris na HRT-u zaposlena kao vanjski suradnik pa upravo zbog toga neće uzeti rodiljni dopust, a isto je napravila i prilikom prve te druge trudnoće.

Doris i Davora spojila je ljubav prema planinarenju, a šuškanja o njihovoj vezi počela su u veljači 2022. godine. Tada su se zajedno popeli na najviši Vrh Afrike, Kilimandžaro. U listopadu iste godine, Pinčić je pokazala zaručnički prsten, a samo mjesec dana nakon izrekli su sudbonosno 'da' u tajnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Nickkobalt_X 18.04.2023.

    Od kuda joj pare?

  • iskra21 16.04.2023.

    Tko je sve sjedio za stolom nam niste rekli

  • vepa 16.04.2023.

    Možda zena nije kriva sta ih paparazzi prate, jer nevjerujem da ih ona zove , kao sta su neke radile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare