To je to što me zanima!

Food blogerica Maja napravila kaos u 'MasterChefovoj' kuhinji: 'Ovo je ultimativna sramota...'

Food blogerica Maja Medved voli bliskoistočnu hranu, pa je u namjeri da osvoji nepca žirija napravila bliskoistočno jelo
Vidi originalni članak

Zanimljivi kandidati predstavili su svoja jela i sebe u još jednoj audicijskoj emisiji MasterChefa. Među njima je bila osebujna Dubravka Periček (62) iz Vurota čija se tjestenina s medvjeđim lukom i preljevom od čokolade svidjela žiriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je u pred kuhinji imala nekoliko nezgoda, na kraju je za nju sve završilo dobro. Damiru se jelo svidjelo, pa je uzeo nekoliko zalogaja.

- Sviđa mi se jelo kao ideja. Mislim da vas dobro prezentira, drugačije je, zanimljivo, zbrkano. Zato od mene imate 'da' - rekao joj je Damir. 'Ne' je dobila od Stjepana, ali Melkior joj je također dao 'da' kazavši da su u kuhinji potrebni ljudi poput nje, koji su drugačiji i pomiču granice.

novi zanimljivi kandidati Peruanka Dragitza šarmirala je žiri u MasterChefu: 'Vrijeme je da se mijenjamo za pregače!'

Slavonac kojeg je srce odvelo u Kastav, Marko Brusač (33), pripremio je janjeće jetrice i srce. Marko je život posvetio djeci s poteškoćama u razvoju. Svoju je suprugu upoznao u Centru za autizam, gdje zajedno rade, a upravo ga je ona prijavila u MasterChef. Imaju petogodišnju kćer. Oduvijek ga je zanimalo kuhanje, prema čemu i dalje gaji ljubav i strast, a njegovo mesno jelo zadovoljilo je strogi žiri te je kući pošao s pregačom.

Ana-Maria Cuglin (31) za žiri je pripremila juhu koja se jednom svidjela njezinim prijateljima.

- Kad kuham volim biti sama u kuhinji. Ne volim da mi se itko petlja u kuhanje - poručuje Ana-Maria kojoj su zagorjeli pinjoli dok ih je pekla u pećnici, ali uspjela je izvući nekoliko komada koje je stavila na juhu te dobila prolaz od žirija.

NEĆE IĆI DALJE U 'MASTERCHEFU' Francuz s hrvatskom adresom je naljutio žiri: 'Takav stav u mojoj kuhinji nikada nije prolazio'

Ekonomisticu Anamariju Hegediš na MasterChef je prijavio suprug koji smatra da je vješta u kuhinji.

- Često kažemo da se moramo riješiti jedno drugoga, pa smišljamo razne inovativne ideje -  otkriva Anamarija zašto misli da ju je suprug prijavio. Damiru, Stjepanu i Melkioru skuhala je jedno tradicionalno međimursko jelo jer je htjela predstaviti svoj kraj.

- Drago mi je da si kuhala tradicionalnu kuhinju - rekao joj je Melkior koji joj je dao 'da', ali s dva 'ne', ipak nije prošla dalje od audicije. No, budući da je je otkrila da je trenutno u drugom stanju, Damir joj je poklonio pregaču za bebu.

Food blogerica Maja Medved (42) voli bliskoistočnu hranu, pa je u namjeri da osvoji nepca žirija napravila bliskoistočno jelo.

- Za mene je kuhanje vrijeme u kojem izražavam svoju kreativnost - objašnjava ona. Pred kraj kuhanja u predkuhinji, uhvatila ju je panika i odlučila je improvizirati.

Budući da je dosta toga zaboravila donijeti, u svoj zbrci, kad ju je žiri pitao čime se bavi u životu, rekla je:

- Ovo je ultimativna sramota – ja sam food blogerica.

- Ovo je najveći kaos koji sam vidio u kuhinji. Ali, unatoč svemu uspjela je dobiti 'da' od ostala dva člana žirija, pa je s audicije izašla s pregačom - kazao joj je Stjepan.

Fizioterapeut Nino Čulina (39) u MasterChef se planira prijaviti još od prošle godine. Voli slatko i kaže da je to njegov adut u kojem nalazi inspiraciju. Žiri je iznenadio brojem naranči koje je donio na audiciju, no one su mu bile potrebne za slatko jelo koje im je - spremio - ravioli s čokoladom i voćem. Jelo mu je potpuno uspjelo, pa je s tri 'da' dobio pregaču.

- Pao mi je kamen sa srca. Osjećam se jako sretno i zadovoljno - kazao je Nino. Kad je napustio kuhinju, Damir je pojeo i ono što je ostalo u loncima, kritizirajući kolege što su mu prilikom kušanja ostavili malo hrane na tanjuru.

Meri Goldašić (30) žiriju MasterChefa predstavila se piletinom. Meri je rođena u Šibeniku, a u životu se često selila, pa je osim u raznim gradovima u Hrvatskoj živjela još u Danskoj i Švedskoj. Po zanimanju je specijalistica marketinga i influencerica koju na društvenim mrežama prate brojni obožavatelji. U braku je dvije godine i ima dvoje djece, a kuhati je naučila od bake koja je radila kao šefica kuhinje.

- Znaš pogoditi okuse, ali teksture – na tome moraš poraditi - rekao joj je Stjepan koji joj nije dao prolaz, ali ostala dva člana žirija pustila su je 'na kredit'.

Luana Đurđević (39) ostvarila je svoj san da dođe u MasterCef. Pripremila je šparoge i njoke na njezin način. Šparoge koje je donijela na audiciju, kaže, sama je ubrala.

- Toliko volim kuhati da svakome napravim ono što traži - ispričala je Luana. Velika ljubiteljica ružičaste boje, koja kod kuće ima i roza kuhinju, nažalost nije zadovoljila kriterije svih članova žirija. Njoki su joj bili gnjecavi, pa joj je Melkior dao 'ne', no Damir i Stjepan bili su drugačijeg mišljenja, pa je Luana otišla kući s pregačom.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE SERIJALA 'TARIK I BUKI':

Idi na 24sata

Komentari 15

  • shihan 10.09.2023.

    O tome pričam,lako se praviti pametan na internetu

  • mrTrobec 09.09.2023.

    loš i nekompetentan žiri i još gori kandidati

  • Corona u jeku 👹 08.09.2023.

    I ja isto sviram h urcu...ko i blogeri 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare