To je to što me zanima!

Evo gdje gledati finale Eurosonga i nastup Leta 3

Za titulu pobjednika natjecat će se 26 zemalja, među kojima su i naši Letovci. Hrvatska će ovoga puta nastupiti 25. na pozornici u Liverpoolu
Vidi originalni članak

Finalni glazbeni spektakl u Areni u Liverpoolu počinje večeras, u subotu 13. svibnja, a Let 3 će nastupati pretposljednji s pjesmom 'Mama ŠČ'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Finale Eurosonga u Hrvatskoj ćete moći gledati na programu HRT-a od 21 sat, a trajat će do 00:30. Proglašenje pobjednika bit će nakon svih nastupa pri završetku večeri. Voditelji su glumica Hannah Waddingham, pjevačica Alesha Dixon, ukrajinska pjevačica Julia Sanina te irski voditelj Graham Norton.

Za titulu pobjednika natjecat će se 26 zemalja, među kojima su i naši Letovci. Hrvatska će ovoga puta nastupiti 25. na pozornici u Liverpoolu.

Osim Hrvatske, u finale idu još i : Austrija, Portugal, Švicarska, Poljska, Srbija, Francuska, Cipar, Španjolska, Švedska, Albanija, Italija, Estonija, Finska, Češka, Australija, Belgija, Armenija, Moldavija, Ukrajina, Norveška, Njemačka, Litva, Izrael, Slovenija i Velika Britanija.

NASTUPAJU PRETPOSLJEDNJI Samo jako, ŠČretnoooo u finalu!

Iako je već svima dobro poznato da domaćinstvo Eurosonga preuzme država čiji je predstavnik pobijedio na prethodnom natjecanju, zbog rata u Ukrajini tu ulogu dobila je Velika Britanija. 'Ujedinjeni u glazbi' naziv je slogana ovogodišnjeg Eurosonga koji demonstrira partnerstvo između Velike Britanije i Ukrajine te grada Liverpoola, domaćina natjecanja. 

Osim na službenom eurovizijskom kanalu na Youtubeu, finale Eurosonga 2023. moći ćete pratiti na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije, s Duškom Ćurlićem kao komentatorom ili na Drugom programu Hrvatskog radija. Ako gledate iz regije ili imate pristup regionalnim kanalima, Eurosong možete pronaći na RTS3 (Srbija), RTCG2 (Crna Gora), RTVSLO2 (Slovenija) i MKTV (Sjeverna Makedonija). Naravno, postoje i alternativni prijenosi, poput Rai Due (Italija) i SVT Play (Švedska).

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 14.05.2023.

    Puca kita

  • žajo starcevix 13.05.2023.

    Kolko ste samo dosadni

  • yebosamtisvepospisku 13.05.2023.

    bilo bi to najgore potrošeno vrijeme ikad🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare