To je to što me zanima!

Filip Miletić prozvao Laru Rubelj hrvatskom Rosalijom: 'Slažem se s njegovim komentarom!'

Splićanka Lana još uvijek pohađa srednju školu. Na audiciji 'Superstara' otpjevala je pjesme 'La La Love' Albine Grčić i 'Vino i gitare' velike Gabi Novak
Vidi originalni članak

Splićanka Lana Rubelj oduševila je žiri 'Superstara' svojim glasom i zvjezdanim stavom. Filip Miletić prozvao ju je hrvatskom Rosalijom, a Severina joj je poručila da je predivno dijete. Lana još uvijek pohađa srednju školu, no u glazbi je jako dugo te odmalena zna što želi u životu. Glazbu živi još od vrtićke dobi, a obitelj joj je velika podrška.

Donat Mandić U 'Superstaru' ga zagrlila Seve, a on je rasplakao naciju: Moju pjesmu već pjevuše, snimit ću je

Stigla je na audiciju u pratnji svoje majke, a bodrila ju je i mentorica Teana Kovačević. Izvela je singl 'La La Love' Albine Grčić i 'Vino i gitare' velike Gabi Novak.

'Jako sam ponosna na cjelokupni nastup'

Nepogrešive izvedbe Lani su ubrzo donijele četiri 'da'.

- Prošlo je skoro tjedan dana od nastupa i još ima dojmova koji se nisu slegli. Jako sam ponosna na svoj cjelokupni nastup i bilo je toliko reakcija gledatelja da sam još pod dojmom. Obitelj i prijatelji su jako ponosni na mene i svi uzbuđeno čekaju daljnji tijek natjecanja - otkrila je djevojka.

Talentirana Splićanka otkrila je i što misli o komentaru Filipa Miletića, koji ju je prozvao hrvatskom Rosalijom.

- S Filipovim komentarom se slažem, imamo nekakvih sličnosti, jednako smo vrckave, plesne, otkačene, imamo sličan žanr pjesama. Cijeli žiri je na mene ostavio izvrstan dojam, svi su opušteni, imaju dobar vibe i to je ono najvažnije - priča Rubelj.

Odmalena pjeva

Iako joj imponiraju takve usporedbe, Lana nema glazbenih uzora, već želi stvoriti svoj identitet na glazbenom nebu. Vrijedno radi na tom cilju već godinama.

- Od malih nogu pjevam po kući, u vrtiću, na priredbama... Roditelji su primijetili i upisali me u udrugu pod vodstvom moje mentorice Teane Kovačević. Imala sam šest godina, uživala sam na svakom satu i jedva sam čekala nastupe, a potom je izašao natječaj
za RTL Zvjezdice. Odmah sam rekla da moram ići i tako je krenuo moj glazbeni put i ljubav prema glazbi - otkrila je Lana.

Obitelj joj je velika podrška pa joj je tako majka nekad kreirala i kostime za nastupe. Danas Lana ima svoje ideje i vizije, a obitelj je tu da je podrži.

- Jako mi je važan i stilski dio priče, kad si pjevačica, smatram da trebamo biti cijeli paket. Jedva čekam da vidite idući stajling koji sam osmislila sama, a skrojila ga je moja teta Dijana - najavila je Lana spektakl u nastavku 'Superstara'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare