To je to što me zanima!

Filip Juričić o novoj ulozi u seriji: 'Drago mi je da sam taj lik samo na setu, a ne i u pravom životu'

Filip Juričić, prepoznatljiv po svojim ulogama u komedijama, ovaj put ulazi u jednu sasvim drugačiju ulogu – čovjeka s dvostrukim životom
Vidi originalni članak

Nova TV uskoro donosi napetu i emotivnu dramsku seriju ''U dobru i zlu'', koja će svojom uzbudljivom radnjom zasigurno gledatelje držati prikovane uz ekrane ove jeseni. Ova iznimna dramska serija donosi emocionalno nabijenu priču isprepletenu tajnama, intrigama i moralnim dilemama koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Glavni lik, Veljko Srića, kojeg tumači Filip Juričić, suočava se s najtežim izazovom života – otkrivanjem tajne koja je godinama bila skrivena.

ZA SVE GENERACIJE Ove jeseni na male ekrane stiže nova serija 'U dobru i zlu'!

Filip Juričić, prepoznatljiv po svojim ulogama u komedijama, ovaj put ulazi u jednu sasvim drugačiju ulogu – čovjeka s dvostrukim životom.

- Dolazimo u trenutak kad se tom čovjeku srušio cijeli svijet na glavu i sad trebamo vidjeti na koji način će se izvući. Ima puno pritisaka sa svih strana - kaže Juričić, opisujući kako je ova uloga za njega posebno izazovna.

- Drago mi je da sam u koži tog lika samo na setu, da nisam u pravom životu, jer to je stvarno jedna situacija koju si nitko ne bi priželjkivao! - dodaje.

Veljko Srića je uspješan poslovni čovjek i odan otac, ali tajna koju skriva već 25 godina prijeti mu uništiti sve što mu je važno. Na poslovnom putovanju u Bosni, Veljko ulazi u paralelni brak, pokušavajući balansirati između dvije obitelji koje ne znaju jedna za drugu. Ovaj dvostruki život dolazi do dramatičnog preokreta kada Veljko odlučuje suočiti se s posljedicama svojih odluka i razotkriti istinu koja će šokirati sve oko njega.

- Mislim da je to uvijek put u pakao, koliko god se slatko činilo, kad tad izađe na vidjelo i donese ogroman nered svim upletenima, a i samom varalici - dodaje Juričić, naglašavajući kako serija preispituje moralne vrijednosti i posljedice ljudskih postupaka.

Serija ''U dobru i zlu'' donosi potpuno novu dimenziju domaćeg dramskog sadržaja, s dinamičnim zapletima i likovima koji su duboko ukorijenjeni u stvarnost, istovremeno nadahnuti stvarnim događajima. Gledatelji će imati priliku vidjeti Filipa Juričića u maestralnoj izvedbi koja dodatno ističe njegovu glumačku snagu i veličinu, a sve to obećava intenzivno i nezaboravno TV iskustvo za brojne gledatelje.

ILI - ILI Filip Juričić birao glumice: 'Sad tek ne smijem odabrati jednu'

Sudeći prema dosad viđenom, očekuje nas itekako uzbudljiva jesen na Novoj TV. Serija ''U dobru i zlu'' uskoro kreće s emitiranjem, a ljubitelji dramskih zapleta i emotivnih priča bit će potpuno očarani ovim novim televizijskim draguljem -

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kali12 05.09.2024.

    Vidim Filipe da vježbaš ulogu i van seta!! Vjerujem da Nika ne bi bila sretna da sazna za mlađahnu plavušu koju pijan natežeš i ljubakaš po restoranima!

  • MarjanaKrstavac 16.08.2024.

    e u tome i jest čar glume glumiš lik koji nije ti ni sliča8 dobar izazov

Komentiraj...
Vidi sve komentare