To je to što me zanima!

Filip i Tamara iz 'Braka na prvu' napokon u zagrljaju: 'Nije kraj. Uvijek će biti u mom životu...'

Filip i Tamara u showu 'Brak na prvu' zaključili su kako ne bi ništa mijenjali u svojoj bračnoj avanturi, kao i da već imaju jako puno dogovorenih zajedničkih druženja
Vidi originalni članak

U showu 'Brak na prvu' odluku su morali donijeti i Tamara i Filip.

- Meni je do njega jako stalo, posebna je osoba u mom životu i uvijek će biti osoba s posebnim mjestom u mom srcu - rekla je Tamara, a Filip je bio oduševljen kad ju je vidio u glamuroznom izdanju.

'BILO JE ZAHTJEVNO' Renata i Josip napustili 'Brak na prvu', Alan: 'Čovječe, pusti je što prije, vidiš da te neće...'

Tamara je u zavjetima otkrila koliko su naučili jedno od drugoga i postali bolje osobe. Kroz smijeh je naglasila kako će se uvijek sjećati riže, piletine i jaja te zaključila:

- Postao si dio mog života i vjerujem da ćemo nastaviti biti tu i dalje jedno za drugo, najbolji prijatelji.

Filipu su se jako svidjeli njezini zavjeti, a on joj je zahvalio na svemu, posebno na smijehu i iskrenosti. Naglasio je kako je u show ušao iz zabave i bez očekivanja te rekao:

- Ovo za mene nije kraj, nego nastavak jednog divnog prijateljstva. Smatram da sam u tebi dobio osobu koju ću uvijek imati u svom životu. 

Na kraju su se zagrlili, Filip joj je još jednom zahvalio za sve lijepo što je rekla o njemu te su zaključili kako ne bi ništa mijenjali u svojoj bračnoj avanturi, kao i da već imaju jako puno dogovorenih zajedničkih druženja. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • pernica 29.05.2024.

    Ona se zaljubila , a on je još nezreo , sam ne zna šta bi htio, šteta- jer bili bi dobar par. Loše je to šta on nju želi promijeniti , (ne smije glasno pričati , ne smije sa svima pričati , mora nositi štikle , biti ženstvena ) , a ona sve to radi da bi mu se svidjela. Tamara ne mjenjaj se za nikoga , divna si cura i ostani takva , naći ćeš nekog tko će te voljeti kakva jesi , Sretno

  • cmamba22 29.05.2024.

    Tamara odmakni se od Filipa. Idi svojim putem. Ti češ si ubrzo naći osobu koja če te iskreno voljeti,a prijatelji neka budu prijatelji za koji puta da se podružite. Vrijeme ti ide ,a Filip ni sam ne zna što hoće. Ako nema kemije ...neka te ne zadržava .

  • Bero ninja 29.05.2024.

    Ma ne smije on nju pipnut dečko ga gleda papak

Komentiraj...
Vidi sve komentare