To je to što me zanima!

FHM: 'Stvar' je točan izraz za Pejića, muka nam je od njega

Negativni komentari čitatelja primorali su časopis FHM da makne članak u kojem su izvrijeđali Andreja Pejića, kojeg su uvrstili na listu 100 najseksi žena na svijetu
Vidi originalni članak

Zbog svog androginog izgleda nosi revije i ženske i muške odjeće najpoznatijih svjetskih dizajnera. Andreja Pejića (19) časopis FHM uvrstio je na listu 100 najseksi žena svijeta. Zauzeo je 98. mjesto. Desetak dana nakon toga 'popljuvali' su ga na svojoj internetskoj stranici. 

- Dizajneri ga opisuju kao 'slijedeću veliku stvar'. Slažemo se s njima, 'stvar' je prava riječ za Pejića. A njegova izjava da želi postati model Victoria's Secreta?! Molim vas, neka netko doda kantu u koju ćemo povratiti - pisalo je na stranici FHM-a.

Komentari na ovakav tekst o Pejiću bili su brojni i svi su čitatelji kritizirali FHM što je objavio takvu uvredu, a sami su uvrstili Pejića u 100 najseksi žena svijeta. 

- Najtužnije u cijeloj priči je što Pejić nije jedini u modnom svijetu koji se predstavlja za nešto što nije - pisalo je na stranici. 

Tekst je uklonjen čim su urednici shvatili što se dogodilo. Objavili su ispriku Pejiću zbog nastalih neugodnosti, no u tisku i dalje stoji njihovo čuđenje izborom Andreja na top listu. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 1212jure 01.06.2011.

    žali Bože ovako lipa prezimena :S :D

  • DARK HORSE 01.06.2011.

    Lijepe cike

  • purda24 01.06.2011.

    htjeli su zgrabiti na jeftin nacin pozornost medija ali im puklo o glavu. mogu biti zahvalni ako ikad jos koji muskarac kupi taj casopis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare