To je to što me zanima!

Farrah Fawcet iz oporuke isključila Ryana O’Neala

Glumica je preminula prije mjesec dana. Novac je ostavila svom problematičnom sinu Redmondu koji je u zatvoru zbog posjedovanja droge
Vidi originalni članak

Glumica Farrah Fawcet (62) preminula je 25. lipnja. Prije tri godine obolila je od raka gušterače. Oporuku je napisala 2007. godine nakon što joj se rak proširio na jetru. Iako je obnovila ljubavnu vezu Ryanom O’Nealom (68) nakon što je doznala da je bolesna njega je isključila iz oporuke. Oko 25 milijuna kuna ostavila je njihovom zajedničkom sinu Redmondu (24) koji je trenutno u zatvoru gdje služi kaznu zbog posjedovanja droge.
- Farrah mu je ostavila novac jer mu želi pomoći. Htjela je da bude financijski osiguran kada napusti zatvor - rekao je blizak izvor. Ryan je u nedavnom intervju ispričao kako voli sina i kako će napraviti sve da ga zaštiti i omogući mu bolji život.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • spirit lamp 27.07.2009.

    njezin sin bio je i ostao je najveca zrtva, jer je zivot Farrah i Ryana bio katastrofa ispunjena nasiljem i opijanjima. Zar je cudo sto joj je sin takav? I Farrah se pokajala sto su mu sj... zivot, da je potkraj potezao i pistolj na oca. Poko joj dusi, a za sina, nadam se da ce nac ispravan put u zivotu i obnoviti odnos s ocem.

  • skolic3 27.07.2009.

    Logično je da je lovu ostavila sinu ali ne znam baš koliko je to pametno s obzirom na to da je narkić,moglo bi mu doći glave.

  • sara70 26.07.2009.

    ocito da je znala da ima ljubavnicu kao sto je i dokazao tjedan poslije njenog pokopa,upravu je zasto bi druge zene uzivale u njenom novcu koji je ona zaradila.sigurno ima on vise od nje zato je dobio nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare