To je to što me zanima!

Farmer Zvonko komentirao je izgled svoje zlatne djevojke Brankice : 'Oho, pa ima te...'

Farmera je oduševila njegova zlatna djevojka, iako nije mogao prešutjeti njezin izgled. Ostale su se kandidatkinje složile da im je upravo ona najveća konkurencija
Vidi originalni članak

Farmeri su u novoj epizodi 'Ljubav je na selu' upoznali svoje zlatne djevojke, a posebno je zanimljiv bio susret Zvonka i Branke. Par se prvo upoznao na slijepo, a kada su skinuli poveze oduševljeni Zvonko je imao pomalo neobičan komentar. 

'LJUBAV JE NA SELU' Nestašni Milko ignorirao dame pa ga one 'oprale': 'Ustala sam i otišla od stola. Ponižavajuće!'

- Oho, pa ima te - rekao je farmer Branki, koja nije imala komentara na ovu izjavu.

Ipak, čini se da se ovaj par na prvu odlično složio. Oboje su iz Zagreba, a Zvonka je posebno oduševilo to što Branka u slobodno vrijeme voli planinariti. 

- Spreman sam s njom ići do vrha Sljemena, a tko zna, možda i do vrha života - rekao je farmer. Iskre su se osjetile i s Brankice strane.

- Mislim da bih se u Zvonka mogla vrlo brzo zaljubiti - rekla je nakon susreta. Ostale su kandidatkinje kasnije bile na kratkim spojevima sa Zvonkom i složile se da je Branka trenutačno favoritkinja. 

POGLEDAJTE VIDEO: RENE ZNA KAKO NASMIJATI ANĐELKU

 
Idi na 24sata

Komentari 30

  • petarpan27 12.04.2023.

    Zvonko i Smilja? O čemu pričamo, tip se prvo prijavio kod Raseme koja sigurno nije njegov tip. Voli kamere i voli filozofirati, manipulator je i on ne traži ženu za sebe već honorar koji dobiva od snimanja. Tolika prepotentnost je iritantna, pa se nadam da ga nećete opet pozvati u taj šou.

  • Chani Kynes 24.03.2023.

    Najbolje je to što vas ne gledam, jer ste profesionalni ženici i udavače.

  • 18.03.2023.

    Lik je iritantan skroz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare