To je to što me zanima!

Farmer Mijo izgubio je brata i majku: Pao sam u svemu, teško mi je, ali moram nastavit dalje

Ima dva sina s dvije djevojke, jedna ga je ostavila jer nije htio ići s njom u Švicarsku, a drugu je majka natjerala da se uda za drugoga...
Vidi originalni članak

Mijo Bošnjak (58) farmer je iz mjesta Novi Varoš, trenutno je nezaposlen, a u slobodno vrijeme sadi cvijeće i brine o njemu, a ima i nekoliko voćki, mali vrt i polja. On se pred malim ekranima predstavio kako bi pronašao svoju srodnu dušu u novoj sezoni 'Ljubav je na selu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priznao je da su mu motori jedna od najvećih strasti i u njima stvarno uživa. Druga velika ljubav mu je cvijeće, a to mu je prenijela njegova pokojna majka.

- Ljubav prema cvijeću je od majke, od nje sam to naučio. Rodila se ljubav prema cvijeću - rekao je Mijo i poklonio Aniti buket.

RASPLAKAO VODITELJICU Jedan od farmera nove sezone 'Ljubav je na selu' je samohrani otac: Na dan svadbe je otišla...

- Imao sam brata uz sebe, on mi je bio velika pomoć, ali je iznenada preminuo prije četiri mjeseca. Pao sam u svemu nakon toga, ali se podižem polako. On je bio uz mene uvijek - otkrio je dalje farmer.

- Majka je isto umrla. Teško se s tim nosim, ali nađem neku zanimaciju da se oporavim i da ne mislim na to - ispričao je dalje.

Unatoč svemu, kaže da je veseo i iskren i da se voli družiti s prijateljima. Najveći užitak Miji ipak pruža sjesti na motor i istraživati nova mjesta.

BEZ OBJAŠNJENJA Tužna priča Tihomira iz 'Ljubav je na selu': Ostavila me sat prije svadbe, mene i našu kćer...

Nije bio u braku, ali otkrio je da iza sebe ima dvije velike ljubavi.

- Stvarno sam volio te žene. Imao sam 27 godina, ona je otišla u Njemačku, tamo se na kraju i udala jer joj je mama naredila - ispričao je, a druga djevojka s kojom ima jednog sina htjela je da presele u Švicarsku zajedno.

- S njom imam sina, prekinuli smo jer nisam prihvatio otići tamo - dodao je Mijo čija je posljednja veza ostala na prijateljstvu.

IZGUBIO VOLJENU OSOBU Branko rasplakao voditeljicu u 'Ljubav je na selu': Preko noći sam ostao sam, preteško mi je

- Imam i još jednog sina u Zagrebu, ima 19 godina, volio bi da ga češće vidim ali tako je kako je. Ne mogu utjecati nažalost na druge - objasnio je.

Samoća mu teško pada te se nada da će u emisiji pronaći adekvatnu ženu za sebe. Priželjkuje visoku crnokosu djevojku od 35 do 45 godina koja je neiskvarena, prirodna, vrijedna, vesela i iskrena.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mortivoje 19.06.2023.

    Traže oni svi puno mlađu jer im mlađa može rintati na imanju. Cijeli dan oko krava i živine a navečer u krevetu deda od 60. Milina za curu od 30. Moš mislit'. Nije nijedna luda. 😁

  • ifana 18.06.2023.

    On skoro 60 sad ocekuje neku od 35 e te od 35 traze mlade muskarce od 30

  • fernandes11 18.06.2023.

    jel i ovaj u mirovini od 25e godine kao svi dolje

Komentiraj...
Vidi sve komentare