To je to što me zanima!

Farmer Branko iznenadio Smilju romantičnom večerom i darom: 'Moje srce samo za tebe diše...'

Ivan je izbacio Tihanu s farme, Rade prigovorio Ines zbog 'preizazovnog' odjevanjam, a Stjepan cure poveo u kopanje krumpira
Vidi originalni članak

Farmer Radoslav iz 'Ljubav je na selu' je, nakon Suzanina odlaska, na večeru uz more poveo Ines, Irenu i Amru, no stvari su vrlo brzo eskalirale. Nije trebalo dugo da farmer krene s prigovaranjem, a na tapeti se ovaj put našla Ines i njezino izazovno odijevanje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da takva ideš sa mnom sada van... Nikad u životu ne bih dozvolio da se oblači poput tebe- , nije birao riječi, a Ines se usprotivila - Rekao sam vam: 'izvodim vas na fino mjesto, kulturno... Opet niste poslušale'.

- Nosim brendiranu robu poznatih dizajnera, samo što Radoslav to ne vidi. Ja sam psihički jaka osoba. Imam dva uha – na jedno unutra, na drugo van.

- On ne zna prihvatiti kritiku na svoj račun jer uvijek mora biti u pravu. On je najbolji, najšarmantniji, on misli da je car, kralj. Ali nije, vara se. On je jedan jako tužan čovjek koji je jako preplašen - Irena je zaključila, a farmer je pred svima otkrio koliko su se često dopisivali prije dolaska na farmu.

- Upoznala sam ga sada malo bolje i bilo me sram što sam se dopisivala - poručila je Irena.

- Na idućem izbacivanju, da sve tri izbacim, to je najbolje za sve nas - poručio je Rade.

Miroslav je svoje dame odlučio iznenaditi već na početku, i to cvijećem i čokoladama, što ih je razveselilo. I on su za njega imale poklone – Perka mali aparat za gašenje, Jasmina igračku lane, a Dragana poljubac. Druženje se nastavilo u kući uz pjevanje bećaraca.

A dok su čekale Antu da se vrati s Hajdukove utakmice, njegove su dame odlučile preći kolače i malo ga ogovarati. Klari i dalje nije bilo jasno zašto je Ante nije htio voditi sa sobom.

Ubrzo se povela i tema izbacivanja, a Klara je priznala da nikako ne želi imanje napustiti prva.

- Lena je i dalje zaljubljena, ona je sigurna da će ići do kraja - komentirala je Milena, dok je, naprotiv, bila uvjerena da se upravo ona najviše zbližila s Antom: 'Osjećam da se gradi nešto više s njegove strane i da on to polako počinje pokazivati'.

Šaljivi Mijo zabavljao je svoje dame Brankicu, Ružu i Kseniju, dok se Katica držala po strani, no u jednom je trenutku samo planula i optužila ih da je ignoriraju.

- Sjedim na krevetu, oni svi sjede za stolom. Meni je to bilo grozno. Ispala sam višak... Oni neće sa mnom razgovarati - kazala je Kata, a kad su je pitali zašto se ljuti, ponovno je zaplakala.

- Naša Katica je takva kakva je, moramo je kao dijete tetošiti. Ne mogu ja biti dadilja - Brankica je komentirala.

Stjepan je svoje dame poveo u iskopavanje krumpira, no zasmetalo mu je što, po njegovu mišljenju, nisu bile prikladno odjevene. 

- U kopanju krumpira najviše mi se svidjela Bahra jer je konstantno radila - poručio je.

Ljubica je opet iz džepa izvadila svoj visak kako bi provjerila tok podzemnih voda, no farmer je istaknuo kako u to ne vjeruje i ne sviđa mu se to što radi.

- Stjepan i ja bolje da komuniciramo horizontalno - zaključila je Ljubica.

Stiglo je vrijeme da Ivan konačno jednu curu pošalje kući s farme, a priznao je da mu to stvara preveliki pritisak jer su mu sve drage.

- Odlučio sam da moju farmu napusti Tihana - konačno je obznanio Ivan, a Tihana mu se zahvalila na svemu i pozdravila se sa svima, osim sa Samantom.

Samanta i Vesna njezin su odlazak proslavile pjesmom, dok je jedino Gabi izrazila žaljenje.

Branko je svoje dame poveo u Požegu na sladoled, a pritom je Smilji obećao da će je večeras izvesti na spoj, što je Antonija dočekala s dozom ljubomore.

- Hoću li mu oprostiti, to ću još razmisliti - kazala je.

- Baš me zanima što je pripremio, ne nadam se od njega puno, ali iznenađenja uvijek postoje - Smilja je iščekivala.

Ante je svoje dame poveo na kupanje.

- Ne mogu ja reći da sam se zaljubila, ali dugo vremena nisam muškarcu posvećivala pažnju - Milena je istaknula da je važno kako će izgledati jer je Ante sada prvi put vidi u kupaćem kostimu.

Ante nije pokazivao previše zainteresiranosti dok su se njegove dame pred njim mazale ljekovitim blatom, a nije im se želio ni pridružiti. Ipak, istaknuo je da mu je favorit Milena.

Nakon Katičinih suza Mijo ju je odlučio pitati kako je, a ona mu je obećala da više neće plakati. Njihov je razgovor prekinula Brankica, koja je opet iskoristila priliku da je poljubi.

- Ona meni ne da da doprem do Mije, ponaša se kao da je njezin muž - Katici je zasmetalo.

'LJUBAV JE NA SELU' Riva napustila Brankovu farmu, a Rade izbacio Suzanu: 'Takva je kakva je. Dvolična osoba...'

Ivan, koji igra nogomet i sudi, otišao je na utakmicu, a njegove su da dame odlučile bodriti u senzualnim modnim kombinacijama, a za tu prigodu ponijele su posebne navijačke rekvizite i transparent s njegovim likom, ali su i priznale da zapravo uopće ne vole nogomet.

- Meni je to bio show koji ću pamtiti cijeli život, svaka im čast na organizaciji - zadovoljan je bio njihov farmer.

A u Dalmaciji kod Rade, burna večera i dalje je trajala. Farmer je sa strane izveo Irenu te je optužio da laže, a tema su i dalje bile njihove razmijenjene poruke. 

- Zašto me se sramiš? -  pitao ju je, a ona mu je rekla da joj smeta njegova agresivnost.

- Zvat ću ti mater da nisi bila korektna. Tvoja bi mater voljela da si ti sa mnom - kazao joj je.

- Da, ali ja ne bih - odbrusila je Irena, no Rade je bio samouvjeren: 'Ne postoji žena koja me zna, a da ne bi bila sa mnom'.

Branko je izvršio svoje obećanje i Smilji pripremio intimnu večeru uz svijeće.

- Nisam očekivala baš ovako, to je stvarno bilo romantično - bila je iznenađena.

- Ljubavi, jedan poklon sam ti pripremio - kazao joj je Branko, a ona se šokirala kad je ugledala ogrlicu s privjeskom srca, koju je gledala dok su šetali gradom toga dana.

- Mislim da je počela razmišljati drugačije prema meni, imati neke osjećaje. To je moja želja, moj san... Sve što jedna žena treba, ona sve ima kod sebe - bio je optimističan farmer.

'ISTINA ILI IZAZOV' Noćno kupanje na farmi: Ivan je izveo djevojke na bazen, a onda je krenula zabava i skidanje...

- Još uvijek razmišljam hoću li dati Branku priliku, podsjeća me jako na mog drugog muža, dosta priča, ide naređivački, ja to ne voli - Smilja je bila ipak opreznija.

- Samo za tebe diše moje srce. Ako me ti razočaraš, ja ću patiti. To je onda kraj za mene - Branko nije odustajao.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU: BUKI KAO KAMATAR

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mrTrobec 22.10.2023.

    kada Radeljak dolazi

  • Makac333 22.10.2023.

    Stari ima facu kao da sjedi na wc vodi borbi sa tvrdom stolicom

  • teorije istine 21.10.2023.

    Kolika je dnevnica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare