To je to što me zanima!

Fanovi Oasisa kritizirali bend jer teško dolaze do ulaznica, pjevač im kratko odgovorio: 'Začepite'

Jedan od članova benda, Liam Gallagher, odgovorio je na nekoliko upita obožavatelja grupe Oasis na svom X profilu
Vidi originalni članak

Bend Oasis vratio se nakon 15 godina pauze, a na oduševljenje fanova najavili su turneju od 17 nastupa diljem Ujedinjenog Kraljevstva i Irske 2025. godine. Očekivano, nastao je potpuni kaos oko kupnje ulaznica. Kad su na stranici Ticketmaster puštene ulaznice za povratničku turneju Oasisa, fanovi su se požalili da su zapeli u redu jer je ispred njih bilo čak pola milijuna ljudi.

Stranica je pala, a brojni fanovi nisu uspjeli osigurati svoju ulaznicu pa su i podijelili svoje razočaranje zbog organizacije, ali i i činjenice da su se ulaznice počele preprodavati za čak 12.500 eura, o čemu se oglasio i bend. 

- Oasis se vratio, nema na čemu i čujem da njihov stav smrdi, dobro je znati da se neke stvari nikad ne mijenjaju - napisao je Liam Gallagher na svom X-u gdje ga prati 3,8 milijuna korisnika.

Ubrzo je odgovorio jednom obožavatelju koji ga je kritizirao zbog prodaje ulaznica.

- Nisam očekivao da će toliko opljačkati obožavatelje kao što su to učinili. To je istinska šteta - napisao je obožavatelj.

- Začepi - odgovorio mu je Liam velikim slovima što se na internetu koristi kao vikanje.

Pratitelji su ga također upitali što njegova majka Peggy misli o ponovnom okupljanju njega i starijeg brata Noela, i to nakon godina javnih svađa.

- Užasnuta je što nije mogla dobiti kartu - našalio se Liam pa dodao da su trenutno ostale samo 'karte za klečanje'. 

- Ima ih ko go***a, ali stvarno skupih, 100 tisuća funti. Samo klečanje - napisao je. 

Zbog velike potražnje bend je u srijedu navečer najavio dva dodatna datuma, ali i okrivio svoje menadžere zbog fijaska s ulaznicama. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Mr. Pickles 07.09.2024.

    Overrated band

Komentiraj...
Vidi sve komentare