To je to što me zanima!

Fanovi 'Ljubav je na selu' u šoku zbog Valentine i Tonija, oglasio se i njen bivši muž Vatroslav...

Nova, 17. sezona showa 'Ljubav je na selu' još traje, a na društvenim mrežama osvanula je snimka Valentine Kordić i Tonija Patrčevića kako se drže za ruke. Oglasio se i njen bivši suprug...
Vidi originalni članak

Gledatelji showa 'Ljubav je na selu' u šoku su nakon što je se na društvenim mrežama pojavila snimka na kojoj Toni Patrčević i Valentina Kordić odgovaraju na pitanja o ljubavi i drže se za ruke. Snimku je objavila jedna stranica uz opis: 'Ljubav je u Vinkovcima'. 

'Oni su skupa!', 'Potonule su mi lađe, sad znam s kim je završio', neki su od brojnih komentara na snimku na društvenim mrežama. Oko navedene snimke smo upit poslali i RTL-u te ćemo odgovor objaviti kada ga dobijemo. 

@welovevinkovci Ljubav je u Vinkovcima 😃 #fyp #foryoupage #foryou #vinkovci #zatebe #slavonija #hrvatska #welovevinkovci ♬ original sound - welovevinkovci

A na društvenim mrežama se oglasio i Vatroslav Tijan, Valentinin bivši suprug. Oni su se upoznali također u 'Ljubav je na selu', ali u 9. sezoni. Zaljubili su se te oženili 2019. godine. Zajedno imaju i dvoje djece, no brak nije opstao.

VIDEO: 'LJUBAV JE NA SELU' Show traje, a Valentina i Toni se drže za ruke u Vinkovcima... Fanovi u šoku: 'Pa vi ste skupa!'

Vatroslav je ispod fotografije Tonija i Valentine kratko poručio: 'Nek im je sa srećom'.

U komentarima je dalje napisao i da je važno da je muškarac 'sposoban brinuti se o obitelji'. 

Iskrice između Tonija i Valentine počele su 'frcati' već sam početku nove sezone emisije koja i dalje traje. Farmer Toni je nakon prvog susreta s Valentinom rekao kako odlično izgleda, a pohvale su se nastavile nizati i kasnije. 

'LJUBAV JE NA SELU' Frcaju simpatije! Valentina: 'Mislim da sam ja tebe već osvojila!' Toni: 'Pali me to malo'

- Ja mislim da sam ja tebe već osvojila - poručila mu je Valentina. 

Toni je također već bio na malim ekranima, u emisiji 'Superpar', i to s bivšom djevojkom Dorom. Početkom ove godine su prekinuli nakon 11 godina veze. Imaju dijete zajedno i ostali su u dobrim odnosima. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kid123 27.09.2024.

    Vatroslav se rijesii budale sad neka ovaj devera sa njom. 🤣🤣

  • Ita-rina 27.09.2024.

    Nisu ispoštovali ugovor s televizijom, pa ostati bez honorara, a tad će i ljubav prestati.

  • lucky edy 27.09.2024.

    Ovome prije odgovara Bahra

Komentiraj...
Vidi sve komentare