To je to što me zanima!

Fani Stipković zbog supruga se seli u Rijad! Susjedi će joj biti Cristiano Ronaldo i Georgina

Čini se kako Fani čeka selidba nakon što je neko vrijeme uživala u Meksiku, kojeg je često nazivala 'pravim rajem na zemlji'
Vidi originalni članak

Bivša sportska novinarka Fani Stipković (41) uskoro sa suprugom Fernandom Hierrom i sedmomjesečnim sinčićem Nicolasom Valentinom se seli iz Guadalajare u Saudijsku Arabiju. Naime, bivši nogometaš radio je kao menadžer meksičkog kluba Deportivo Guadalajara, a sada je dobio ponudu postati sportski direktor saudijskog kluba Al-Nassr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se dugo šuškalo kako bi Fernando mogao biti dio kluba u kojem igra nogometaš Cristiano Ronaldo, sada su tu vijest potvrdili i strani mediji.

UŽIVAJU ZAJEDNO Fani Stipković raznježila novim fotkama njezine obitelji...

Čini se kako Fani čeka selidba nakon što je neko vrijeme uživala u Meksiku, kojeg je često nazivala 'pravim rajem na zemlji'. Kako pišu mediji, Fani i Fernandu susjedi će biti Ronaldo, njegova partnerica Georgina Rodriguez i njihova djeca.

O MAJČINSTVU I KARIJERI Fani Stipković za 24sata otkrila: 'Trudnoća me iznenadila, muž mi je puno pomogao na porodu'

Inače, Fani i njezin suprug dobili su sina Nicholasa Valentina 30. listopada prošle godine, a jedno vrijeme su živjeli u Španjolskoj. Nedavno nam je Stipković priznala kako je sad najviše posvećena sinu, zbog čega joj je posao na drugom mjestu.

- Sad dok ga dojim morala sam odbiti puno poslovnih putovanja, jer njemu sam sad najpotrebnija. U budućnosti ću se truditi biti dobra majka i da se razvijam u poslovnom smislu. Zapravo što ću biti zadovoljnija sa sobom, bit ću i bolja majka. Moje dijete vrijedi svake propuštene poslovne prilike. Muž i ja uz dobru organizaciju sve stignemo. Ako trebam birati između sina i posla, dijete ide na prvo mjesto - objasnila nam je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Marija Magdalena 💓💓 07.06.2024.

    Ja vidim samo duck face ...što uradi ženo od sebe

  • Mr. Pickles 06.06.2024.

    Fani će navijati za 🇪🇸 kad otvorimo Euro 😯

  • PLAVOOKO_1 06.06.2024.

    blago njoj na susjedima, ti se ionako ne druže s nikim...isprazne igrališta za djecu kad idu obiteljski, doma si naprave klizalište...

Komentiraj...
Vidi sve komentare