To je to što me zanima!

Evo tko bi mogao dobiti ulogu Britney Spears u filmu o njoj

Memoari 'The Woman in Me' izašli su prošle godine i postali veliki hit. Samo u SAD-u prodani su u 2,5 milijuna primjerak
Vidi originalni članak

Studio Universal kupio je prava na knjigu Britney Spears, njene memoare 'The Woman in Me', a film će režirati Jon M. Chu i Marc Platt. Pjevačica je na društvenim mrežama napisala kako s Plattom radi na 'tajnom projektu', navodi Variety. Iako detalji o filmu nisu još uvijek poznati, nagađa se tko bi mogao imati glavne uloge. 

FANTASTIČNA AKCIJA Isprobaj Oranž, čitaj sve PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi 30 dana Pickbox NOW pretplate

Šuška se kako bi ulogu Britney dobro mogle odigrati Sydney Sweeney, Addison RaeDove Cameron i Millie Bobby Brown, a brojni fanovi pjevačice su rekli da bi za istu ulogu savršena bila Sabrina Carpenter, koja je trenutno među najpoznatijim pop pjevačicama u svijetu.

U ulogu Justina Timberlakea bi se, kako brojni smatraju, savršeno uklopili Harry Styles ili Joshua Bassett.

Njezini memoari izašli su prošle godine, a samo u SAD-u se knjiga prodala u 2,5 milijuna primjeraka. U knjizi je Britney pisala o svom životu od 'Mickey Mouse Cluba', o teškoj situaciji sa svojim ocem, ali i o bivšem dečku, Justinu Timberlakeu. 

BIOGRAFIJA O PJEVAČICI Radit će film o Britney Spears: Kupili prava na njene memoare

Osim tiskanog primjerka, jako je popularna i audioknjiga kojoj je naratorica Michelle Williams. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jamesbond7777 07.08.2024.

    Simplicija

  • Kujco 07.08.2024.

    nevina

  • DUH u RAKIJI 06.08.2024.

    Od male djevojcice i tinejderske zvijezde, pa sve do obilja droge, alkohola i skidanja na izvolite…..🤦‍♂️🤦‍♂️….dobro da je jos ziva…

Komentiraj...
Vidi sve komentare