To je to što me zanima!

Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Sejran i dalje skriva bolest od Ferita...

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Zlatni kavez', 'La promesa', 'Zločinački umovi', 'Divlje srce', 'Skriveno u raju'
Vidi originalni članak

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka, 19. kolovoza do petka, 23. kolovoza) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Zlatni kavez 

Nova TV, 20:20 

PONEDJELJAK Orhanova smrt duboko potrese obitelj Korhan. Ferit osjeća bol zbog toga gubitka i razočaran je što od djeda ne dobiva reakciju koju je očekivao. Njegova tuga pretvara se u bijes jer ne vidi odraz svojih osjećaja u djedovu ponašanju.

UTORAK Sejran smatra da je odgovorna za Fuatovu i Orhanovu smrt, pa osjeća veliku krivnju jer misli da je naudila Feritu i njegovoj obitelji. Svakodnevno se bori s osjećajem da je unijela tragediju u njihove živote.

SRIJEDA Ifakat, koja je dugo bila u sjeni, od Halis-age dobiva ponudu kojoj se nije nadala. Ifakat je iznenađena, ali i jako radosna zbog ovog razvoja događaja.

ČETVRTAK Ponuda koju je dobila Ifakat znači novu nadu i mogućnost da ostvari svoje ambicije. Sejran se trudi od Ferita skriti svoju bolest.

PETAK Otkriće Sejranine bolesti dolazi u najgoremu mogućem trenutku i prijeti da dodatno poremeti ionako krhku ravnotežu u životima obitelji. Unatoč gubitku Ferit osjeća da mora biti jak kako bi osvetio oca i zaštitio svoje voljene. Donosi važnu odluku i traži pomoć od grofa Zije. Međutim, taj novi put kojim će krenuti zahtijevat će da riskira gubitak svih voljenih.

La promesa 

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Novi član posluge nije Antoñito, kao što je Simona očekivala, nego njegov dobar prijatelj. Catalina ga poziva da ostane na La Promesi i radi na marmeladama.

UTORAK Manuel razmatra Margaritinu ideju da s Jimenom živi u braku pro forma. Hinit će skladan par, ali iza zatvorenih vrata živjet će odvojeno. Jimena odbija i žestoko se posvađa s mužem.

SRIJEDA Manuel izbacuje Jimenu iz sobe i njoj ne preostaje drugo nego da se preseli u Leonorinu praznu sobu ne gubeći nadu da će ipak spasiti brak. Jana vidi da je Manuel bolestan od braka i predlaže mu da se udalji s La Promese dok se stvari ne smire.

ČETVRTAK Abel zaprosi Janu koju frustrira što liječnik ne može prihvatiti da ona nije zaljubljena u njega.

PETAK Jimena je poludjela, otela njegovu sestru Catalinu i zapalila imanje. Palaču uspiju spasiti, ali njihov je brak nepovratno razoren.

SARAJEVO FILM FESTIVAL Najiščekivanije regionalne serije u programu Pretpremijere

Zločinački umovi

RTL 2, 20:05 

PONEDJELJAK Detektivi istražuju ubojstvo bogatoga bračnog para. Nakon tuluma poslije Super Bowla u Georgiji supružnici su pronađeni mrtvi. Istražitelji vjeruju da su počinitelji ubojice koji koriste web kamere kojima snimaju ubojstva te ih onda prikazuju na internetu.

UTORAK Istražitelji moraju spriječiti rasne nemire nakon što su u pretežno bjelačkom kvartu ubijene četiri Afroamerikanke. Sve upućuje na to da je riječ o zločinu iz rasne mržnje.

SRIJEDA Serijski ubojica iz New Orleansa nastavlja zločinački pohod. Dvije je godine mirovao i vlasti su vjerovale da je mrtav, no sad je jasno da ga tim mora što prije zaustaviti.

ČETVRTAK Ruski imigrant otet je iz svog doma u Baltimoreu, a otmičar traži otkupninu u zamjenu za njegov život.

PETAK Detektiv iz Kansas Cityja stiže u Quantico kako bi prenio informacije o nizu misterioznih nestanaka. BAU kreće u hvatanje ubojice koji vjeruje da svijetu čini uslugu ubijanjem beskućnika.

Divlje srce

Nova TV, 21:20 

PONEDJELJAK Feride vjeruje da je Neslihan napokon našla sreću pa informacije koje nosi podijeli s policijom. Elif je za petama Šebnem i Ruji, za koju vjeruje da je njezina pomagačica.

UTORAK Kad se ispostavi da je Serhan namamio Neslihan u bračnu zamku, Guven gubi kontrolu. Baš kad se Jaman sprema otkriti cijelu Serhanovu prijevaru zbog onoga što će mu Melek reći, Guvenov nekontrolirani ispad daje Serhanu prijeko potreban adut.

SRIJEDA Kad na vidjelo izađe da je Serhan uvukao Neslihan u bračnu stupicu, Guven izgubi kontrolu. Baš kad je, zahvaljujući onomu što će Melek reći, Jaman na pragu da do kraja raskrinka Serhana, Guvenov nekontrolirani ispad Serhanu daje prijeko potrebni adut.

ČETVRTAK Ruja pristaje neko vrijeme šutjeti samo zbog brata koji će doći na svijet. Jaman je sada siguran da ona nešto krije, no ne može otkriti što.

PETAK Alaz ne zna kako nositi to teško naslijeđe koje mu je otac natovario na ramena. Strah da će jednog dana nauditi Asi Alaza tjera na korake koje nipošto ne želi. Jaman više ne zna komu da vjeruje pa počinje ozbiljno shvaćati Elifina upozorenja. Međutim, Elifin pokušaj da iznese sve laži koje su izrečene Jamanu rezultira time da je jedna osoba ozbiljno povrijeđena.

ŠTO BIRAŠ Ana Begić Tahiri bira serije: Na 'Bibin svijet' prasnula u smijeh

Skriveno u raju 

RTL, 20:15 

PONEDJELJAK Nada govori Marku da ne stupa u vezu s Larom, a i zgrožena je tetinim postupkom. Julia vrši pritisak na Edvarda da udovolji Božičevim zahtjevima, a sve za dobrobit Marka. Jana je zapanjena koliko je Črt mlad.

UTORAK Edvard odlazi u kamp razgovarati s Markom, a iznenađenom Davidu savjetuje da prekine s Nadom. Nada uvjerava Laru da ostavi Marka. Jana s Črtom proživljava drugu mladost. Saška odluči otići na more i Dini priopćiti veliku vijest.

SRIJEDA David sazna razlog zbog kojeg ga Nada izbjegava. Meri otkriva Renatu s kim ga je Ines prevarila. Julija i Božič ponovno se susreću nakon mnogo godina, a ona mu otkriva nešto što nije nikome rekla.

ČETVRTAK Edvard i Nada govore Marku tko je osoba koja je stradala u prometnoj. Mark se s Edvardom vraća u Ljubljanu, dok Lara čeka da otputuju u Italiju. Božič ne vjeruje Juliji da je Mark njegov sin. Renato isprva ne vjeruje novostima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MEDIJI POD KONTROLOM ACE I PLENKIJA 18.08.2024.

    citam neki dan da dolazi jos 3 sezona znaci nikad kraja isto ko kumovi jos 17 sezona i 2546epizode

Komentiraj...
Vidi sve komentare