To je to što me zanima!

Evo što vam ovaj tjedan donosi omiljena turska sapunica: Doga donosi važnu životnu odluku...

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenoj turskoj sapunici 'Mostovi života'
Vidi originalni članak

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunice 'Mostovi života' (od ponedjeljka, 30. rujna do petka, 4. listopada) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama...

Mostovi života 

Nova TV, 11:30 

PONEDJELJAK Nakon što sazna da ju je Fatih prevario, Doga donosi odluku koja će promijeniti smjer njezina života - želi prikupiti čvrste dokaze o njegovoj nevjeri kako bi osigurala skrbništvo nad nerođenim djetetom. Unatoč boli i razočaranju odlučuje se ponašati kao da je sve u redu i ništa ne sluti. Njezina pribranost i samokontrola ključne su kako bi Fatih ostao u uvjerenju da ona ništa ne zna.

PREGLED TJEDNA Evo što vas očekuje u omiljenim serijama i sapunicama: Macani se brinu, Stanislavu je sve lošije

UTORAK Vijest da je Nilaj rodila zdravog dječaka unosi radost u obitelj Unal. Dugi mjeseci iščekivanja konačno su završili sretnim ishodom, a Nilaj i njezin sin postaju središte obiteljske pažnje. S druge strane, Fatih se suočava s vlastitim unutarnjim nemirima.

SRIJEDA Dok su obitelj Unal i dalje puni nade u budućnost veze Nurseme i Umuta, ovaj put problem nastaje u Umutovoj obitelji. Iako su Unalovi puni podrške za ovaj par, nisu svi članovi Umutove obitelji podjednako oduševljeni njihovim planovima.

ČETVRTAK To dovodi do sukoba i dodatnih izazova za Nurseme i Umuta, koji su prisiljeni suočiti se s problemima koje nisu očekivali.

KOLUMNA: BORIS RAŠETA Sapunice su vrlo težak posao koji pljuckamo, a ipak nam čine život ljepšim i utješe nas...

PETAK Nilaj se suočava s neočekivanim problemima nakon što njezin stolar pobjegne ostavivši nešto važno iza sebe. U međuvremenu Abdulah, sumnjičav prema ponašanju svog sina, počinje ga pratiti i otkriva da se viđa s Ajlin.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare