To je to što me zanima!

VIDEO Poslušajte kako zvuči nova Lasagnina pjesma 'and I'

Hrvatski predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, izbacio je novu pjesmu nakon mjesec dana od povijesnog uspjeha na Eurosongu
Vidi originalni članak

Baby Lasagna, koji se hrvatskoj publici predstavio kao rezerva na Dori, ima novu pjesmu. Pjesma 'and I' premijerno je puštena u eter bravo! radija jučer, a danas je objavljena na YouTubeu. Glazbenik je otkrio da i danas stiže video spot za istu pjesmu. 

POSLUŠAJTE PJESMU:

Na pjesmu je reagirao i Goran Dragaš, hrvatski skladatelj koji je napisao trailer glazbu za filmove 'Conjuring', 'Rouge One Star Wars', 'The Nun' i druge.

POZNATI HRVATI I HRVATICE Ove zvijezde otkrile su nam što znače njihove tetovaže! Baby Lasagna: 'Jednu sam i prekrio'

- Očekivao sam da će video biti odličan. Drukčiji nego njegov 'Rim Tim Tagi Dim' - rekao je Goran na početku videa, na što se glazbenik složio.

- Već vidim promjenu u njegovom stilu i imidžu, što je odlično - dodao je skladatelj, a Lasagna je komentirao kako mu se sviđa njegov osmijeh na licu dok gleda video.

- Puno više je u ulozi u ovom videospotu i zaista je jako dobro napravljen - kaže Goran, a Lasagna zasluge prepisuje svojoj djevojci Elizabeti Ružić. 

- Odlična radio ljetna pjesma. Čestitam Marko, odlična je! - zaključio je Goran.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mali mićo 30.06.2024.

    Kaj veli Tonći…valja li ili…

  • camargue 28.06.2024.

    Slušao baš jučer na Bravo!, dobro zvuči, vedro, dobar aranžman, onako, svjetski. Osjeti se namjera da ne ostane hit samo u našim granicama.  

  • ludđak 28.06.2024.

    Gotovo je…one hit wonder

Komentiraj...
Vidi sve komentare