To je to što me zanima!

Evo kako izgleda tonska proba Dine Jelusića na Hipodromu

Ed Sheeran prvi puta dolazi u Hrvatsku, a danas na zagrebačkom Hipodromu zapjevat će svoje uspješnice. Ulaz se za posjetitelje otvara u 16 sati, a program počinje u 17:30
Vidi originalni članak

Dino Jelusić će danas od 18:00 sati nastupiti kao predizvođač Edu Sheeranu na koncertu na zagrebačkom Hipodromu. Naš pjevač je u obliku Instagram storyja podijelio fotku s tonske probe. Koncert će otvoriti svojim akustičnim setom, a ranije je izjavio kako mu je velika čast otvoriti koncert popularnog britanskog glazbenika. 

NEMA PROMETA Neobičan prizor: Most slobode prazan zbog Eda Sheerana. Evo koje su još prometnice zatvorili

- Velika je čast bila dobiti poziv da otvorim koncert za najuspješnijeg popularnog izvođača posljednja dva desetljeća i to u svojem gradu. Dugo nisam održavao akustične koncerte, malo ću se drukčije pripremiti i atmosfera će biti drukčija nego na koncertima Jelusicka. Vidimo se u subotu na Hipodromu - rekao je Dino. 

NA KONCERT BEZ STRESA Idete na koncert Eda Sheerana? Evo što sve ne smijete unijeti...

Riđokosi šarmer s gitarom Ed Sheeran svojim hitovima pokorava svjetske top ljestvice, a osvojio je i Grammy za najbolji vokalni pop album. Prvi puta dolazi u Hrvatsku, a danas na zagrebačkom Hipodromu zapjevat će svoje uspješnice. Ulaz se za posjetitelje otvara u 16 sati, a program počinje u 17:30. 

Organizatori su najavili kako bi koncert moglo posjetiti oko 70 tisuća ljudi, a u Zagrebu je na snazi posebna regulacija prometa. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare