To je to što me zanima!

Empatična Kate: Nježna gesta princeze razveselila djevojčicu...

Britanka Kirsty obratila se princezi od Walesa te se osvrnula na izjavu princeze koju je dala tijekom kampanje 'Princess Shaping Us', a ubrzo je i sama Kate Middleton poslala pismo s odgovorom...
Vidi originalni članak

Poput svoje pokojne svekrve, princeze Diane, princeza od Walesa Kate Middleton pokazala je koliko veliko srce ima. Srdačna princeza često pokazuje koliko se brine za društvo oko sebe, a posebice djecu, mlade i žene. Ovog puta, princezu Kate ganulo je jedno pismo koje joj je poslala majka bolesne šestogodišnje djevojčice. 

Britanka Kirsty obratila se princezi od Walesa te se osvrnula na izjavu princeze koju je dala tijekom kampanje 'Princess Shaping Us'. Naime, princeza se u prosincu bavila mentalnim zdravljem djece, a njezine izjave pomogle su djevojčici da se nosi sa svojom bolesti.

BORI SE S RAKOM Bivša kraljevska dopisnica: Ovo sada čeka princezu od Walesa...

Malena Isla, tada petogodišnjakinja, borila se s osjećajima tuge jer je morala upravljati svojim autoimunim stanjem držeći se stroge dijete bez glutena. Osim s dijetom, djevojčica se morala nositi s time da je imala manje energije od svojih prijatelja.

- Na svoj mali petogodišnji način, počela se boriti - objasnila je njezina majka Kirsty.

SKANDALU SE NE NAZIRE KRAJ Hrvatski stručnjak za protokol o Kate Middleton: 'Javnost nije utišana jer je ona tako odlučila'

- Nikad se ne možete isključiti. Iznenadit ću se ako ne odraste s nekom vrstom tjeskobe oko hrane - dodala je majka. 

Ubrzo se javila i sama Kate koja je majci i bolesnoj djevojčici poslala pismo. 

- Bilo mi je jako teško čuti za poteškoće s kojima se suočava vaša kći, ali drago mi je čuti za njezin napredak. Iz pisma vidim da je mentalno zdravlje djevojčice prioritet u vašoj obitelji, a vaša predanost u tome je zbilja vrijedna divljenja - stoji u pismu kojeg je poslala princeza od Walesa.

DRAMA SE NASTAVLJA Još jedan udarac: Kraljevska obitelj urnebesnim videom izrugala se Meghan Markle...?

Odgovor je oduševio Kirsty, a posebno malenu Islu.

- Bila je apsolutno oduševljena i uzbuđena. Misli da je Kate najglamuroznija žena na cijelom svijetu - rekla je Kirsty o reakciji njezine Isle na pismo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kad pride nedeja zapolne 04.09.2024.

    Jako simpa Kate .

  • Vjevegrica 04.09.2024.

    Kate je kraljica u svakom smislu

Komentiraj...
Vidi sve komentare