To je to što me zanima!

Emotivno u Veloj Luci! Koncert 'Trag u beskraju' prati Oliverov sin s unukom i ostatkom obitelji

Oliver Dragojević ima sedmero unučadi, pet dječaka i dvije djevojčice. Prije tri godine, unučad je na Oliverov rođendan učlanjena u Hajduk
Vidi originalni članak

Emotivno je večeras u Veloj Luci. Mnogi hitovi neprežaljenog Olivera Dragojevića ore se na njegovom memorijalu 'Trag u beskraju'. Izvode ih Zorica Kondža, Petar Grašo, Martin Kosovec, Jelena Rozga..., a u njima uživaju mnoge poznate face poput Zlatka Dalića. U prvim redovima je i Oliverov sin Davor sa sinom te ostatkom obitelji.

EMOTIVNA VEČER U ČAST OLIVERU VIDEO Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom stigao na koncert 'Trag u beskraju' u Veloj Luci

Oliver ima sedmero unučadi, pet dječaka i dvije djevojčice. Prije tri godine, unučad je na Oliverov rođendan učlanjena u Hajduk.

- Dobar sam dida, ali imam kratak fitilj. Pola sata mogu provesti s unucima, igrati se, ali nakon toga više ne mogu. Oni su prebrzi i prebučni i onda to meni malo dosadi pa se ja malo maknem, ali onda ponovo, nakon nekoliko sati, dođem - rekao je Oliver jednom prilikom.

Osim Davora, sa suprugom Vesnom pjevač je dobio sinove Dinu i Damira.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • jebote.gdje.ja.to.živim. 30.07.2024.

    Oliverov sin ima unuku*

  • hej...mama je! 30.07.2024.

    Da a supruga ga sada pljuje i iznosi prljavi ves iz njihovog braka i to po srpskim medijim..lova lova i samo lova!

  • lanai goga 30.07.2024.

    Cirkus cirkus cirkus glavna akrobatkinja VESNA dno dna covjek nema mira ni gore neznam cime je zasluzio da je svaki dan na portalu kao da nam u drzavi tece med i mljeko fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare