To je to što me zanima!

Emotivne pjevačke izvedbe, fantastične plesne točke i nastupi koji će naljutiti žiri

Nova epizoda 'Supertalenta' donosi pregršt raznolikih talenata – od emotivnih pjevačkih izvedbi, preko fantastičnih plesnih točaka, pa sve do neobičnih i neočekivanih talenata koji će vas iznenaditi
Vidi originalni članak

Nedjelja na Novoj TV donosi novu epizodu 'Supertalenta' u kojoj na veliku pozornicu stiže deset kandidata s ciljem da zadive žiri i publiku – ne samo svojim talentima, već i toplim pričama, velikim snovima i trenucima koji će ih nasmijati, ali i dirnuti do suza.

Među plesačkim talentima u drugoj epizodi naći će se indijski duo Pintu i Ravi koji žiri Supertalenta planira osvojiti uzbudljivom plesnom iluzijom. Ovaj inače povučeni dvojac, koji sanja o bollywoodskoj slavi, na pozornici se transformira u dojmljive i originalne zabavljače, a kako će žiri reagirati na njihov nastup, ostaje za vidjeti. Plesne pokrete uvježbava i slovenski prvak u breakdanceu, Tilen Grašić, koji će dinamičnim nastupom nastojati dočarati svoju ljubav prema plesu, a eksploziju pozitivne energije donosi plesna skupina Talent House čiji će sinkronizirani i energični pokreti plijeniti pažnju publike.

Na scenu stiže i Alina Hryshkova, mlada akrobatkinja koja je svoju ukrajinsku adresu zamijenila njemačkom kako bi slijedila ambiciozne snove. No Alina nije obična akrobatkinja jer u svojim nastupima objedinjuje cirkuske elemente u jedinstvenu točku, a njezino je tajno oružje – dugačka kosa!

MIKI DARK Zapalio je vreću na Fabijanovoj glavi u Supertalentu. Gledatelji: 'To je jezivo, ali svaka mu čast'

Pjevački talenti u drugoj audicijskoj epizodi na pozornicu će donijeti niz emotivnih i dirljivih trenutaka. Anastasiia Groshko, Ukrajinka koja se zbog ljubavi preselila u Rovinj, otpjevat će zahtjevnu pjesmu 'Molitva' Marije Šerifović, a Maja Ignac svojim pjevačkim talentom i dirljivom pričom o životu prije i poslije dolaska u udomiteljsku obitelj dirnut će mnoge.

Smijeh i veselje gledateljima Supertalenta donijet će Hasan Minawi, kandidat iz Amerike, koji će iznenaditi nastupom na svom specijalnom instrumentu. Njegov talent bit će nešto što dosad nismo imali prilike vidjeti u Supertalentu, baš kao i nastup kandidata Jovice Nikolića, koji za sebe kaže da je neobično obični pjesnik. Njegov talent improviziranja stihova na zadana slova zaintrigirat će žiri, dok će kandidat Josip Vrban svojim bizarnim nastupom naljutiti Martinu.

OSVOJIO ZLATNI GUMB Matija Petrić iz Supertalenta: 'Ponovno spremam duet sam sa sobom. Najveći bakšiš? 1000 €'

Atmosferu u studiju rasplamsat će grupa atraktivnih mladića iz skupine Forbidden Nights. Njihov golišavi nastup posebno će plijeniti pažnju ženskog dijela žirija, a hoće li osvojiti prolazne glasove tek ostaje za vidjeti.

Nova epizoda Supertalenta donosi pregršt raznolikih talenata – od emotivnih pjevačkih izvedbi, preko fantastičnih plesnih točaka, pa sve do neobičnih i neočekivanih talenata koji će vas iznenaditi. Ne propustite priliku doživjeti sve ove fantastične izvedbe na jednoj pozornici – u nedjelju na Novoj TV!

POGLEDAJTE VIDEO: ELLA DVORNIK O SVOJOJ NOVOJ PJESMI

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare