To je to što me zanima!

Emotivna Tori Spelling oprostila se od Shannen: 'Dopustile smo da utječu na naše prijateljstvo'

Glumica Shannen Doherty preminula je prije nekoliko dana u 54. godini, nakon višegodišnje borbe s rakom. Od nje se emotivnom porukom oprostila i Tori Spelling, kolegica iz serije 'Beverly Hills 90210'
Vidi originalni članak

Glumica Tori Spelling oprostila se na društvenim mrežama od svoje kolegice iz serije 'Beverly Hills 90210' Shannen Doherty, koja je preminula u subotu nakon duge borbe s rakom. Spelling je u seriji glumila Donnu Martin, a Doherty Brenndu Walsh. U emotivnoj se objavi Spelling osvrnula na njegovo prijateljstvo. 

- Tko ih j*be, rekla bi Shannon kada bih joj spomenula da sam pod pritiskom zbog toga što na društvenim mrežama moram sažeti 36 godina prijateljstva i tuge koju osjećam - započela je Spelling. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Otkrila je da su se ona i Shannon upoznale kada je imala 15 godina. 

- Bila sam šefova kći bez glasa, a ona je bila velika zvijezda s velikim glasom. Brinula se za mene. Zbog nje sam počela vjerovati da imam svoj glas i da vrijedim. Postale smo najbolje prijatelji. Čuvale smo si leđa, bile si potpora kroz loše veze, cimere i toliko drugih stvari. Uvijek je bila tu za mene i čuvala mi leđa. Uvijek je vjerovala u mene kada ja to nisam mogla. Bile smo mlade. Dopustile smo mnogim vanjskim utjecajima da utječu na naše prijateljstvo - napisala je Tori te dodala da, u svijetu gdje nemaju mnogi šanse ponovno se družiti sa svojim prijateljima iz djetinjstva, njih dvije su dobile tu šansu. 

ZVIJEZDA 90-IH Shannen Doherty razvela se dan prije smrti: Teško je bez podrške koju ste mislili da ćete imati...

- Zahvalna sam što smo se uspjele, kao odrasle žene, prisjetiti zašto smo se uopće zavoljele toliko. Nitko me nije mogao nasmijati kao ona - dodala je. 

- Bila je buntovnica u periodu kada se većina žena nije osjećala dovoljno ugodno da budu snažne. Nikad se nije trudila, ona je bila takva. Osnaživala bi seksipil, snagu, a imala je i odličan smisao za humor! To mi je bilo najdraže. I nitko nije mogao raditi takve pite... - istaknula je i poručila da će ona ostati 'buntovna za nju'. 

- Volim te svim svojim srcem. Zauvijek - zaključila. 

Prije Shannenine smrti, ona i Tori su razgovarale u njenom podcastu o svom prijateljstvu koje se narušilo u nekom trenutku. Shannen je tada priznala da su se počele udaljavati jer Tori nije prekinula lošu vezu s partnerom, a Tori joj se ispričala zbog greški iz prošlosti te dodala da se tada nije znala zauzeti za sebe. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jorgovann 17.07.2024.

    ja nisam znala do sad da je umrla ona.Joj zeno pocivaj u miru,jesi se napatila.R.I.P

Komentiraj...
Vidi sve komentare