To je to što me zanima!

Emir Imamović Pirke kao 'Lice s ožiljkom': Scenarij za 'Bijeli put' sam počeo pisati zbog Bogdana

U PETAK NA KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Emir Imamović Pirke radi punom parom. Nakon 'Dnevnika velikog Perice', serije u kojoj je, uz Vinka Brešana, Renata Baretića i Albina Uršića, jedan od autora scenarija, Pirke je napisao scenarij za šestodijelnu krimi seriju 'Bijeli put'. Premijera je u ponedjeljak, 30. rujna, na HTV1 u 21.15 sati. U velikom intervjuu Borisu Rašeti ispričao je čime i kako ga je privukao hrvatski dio kokainskog svemira, koliko je utjecao na odabir glumaca te ima li na vidiku nastavke.

- Kad sam krenuo, ne samo da nisam imao naručitelja koji me davi i svaka tri dana mijenja svoje mišljenje nego ni producenta, pa posljedično niti rok. Neću reći da se priča pisala sama, jer nije, ali je postavljena tako da pisanje nije nalikovalo na diktiranje kamenoklesaru - kaže Prike. 

Žiri RTL-ova showa 'Superstar' otkrio nam je veliku novost, počinje u subotu, a u nedjelju na Novoj TV čeka nas 'Supertalent'. 

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle najavili su veliki dječji koncert u Lisinskom, ovog puta u alter egu Kišnih razdraganaca.  A u vremeplovu smo se prisjetili barda jugoslavenskoga glumišta Pavla Vuisića. 

Donosimo i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea. U petak na svim kioscima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare