To je to što me zanima!

Ema se vraća u drugu sezonu 'Superstara': 'Majci posvećujem nastup. Želim da bude ponosna'

Sarajka Ema prošle je godine u showu došla do top 40, a ove godine se, ističe, pripremila ozbiljnije
Vidi originalni članak

Talentirana Ema Durić oduševila je gledatelje 'Superstara' u prvoj sezoni, kada je sa svega 18 godina otpjevala sevdah. Oduševila je tada Severinu i Niku Turković, no Tonči je bio nešto kritičniji. Ipak, Ema je dogurala u najboljih 40 kandidata 'Superstara', a u drugu sezonu showa vraća se, kaže, zrelija, spremnija i mudrija.

NIKOME NIJE REKAO Radi kao profesor glazbe, a za njega će navijati cijela zbornica: Benjamin stiže u 'Superstar'

Sarajka Ema na 'Superstar' se odlučila ponovno prijaviti nakon što je prošle godine imala predivno iskustvo, upoznala brojne divne ljude i osjetila, kaže, potporu koja ju je inspirirala.

- Vratila sam se i u drugu sezonu jer sam željela nastaviti s razvojem svog talenta i ponovno doživjeti tu jedinstvenu energiju koju to natjecanje pruža. Svaka sezona nosi posebne izazove i prilike, a ja sam željela rasti kao umjetnica - priča Ema.

Prošle je godine u showu došla do top 40, a ove godine se, ističe, pripremila ozbiljnije.

- Zrelija sam, spremnija, mudrija, s još jačom željom da pokažem ljudima svoju pravu osobnost. Mislim da su mi ove osobine, s novim iskustvima i samopouzdanjem, velika prednost u odnosu na prvu sezonu - dodaje djevojka.

Glazbom se počela baviti spontano, otkriva, zbog ljubavi prema jednoj televizijskoj seriji.

- Bila je to inspiracija da počnem svirati klavir, a zatim sam izrazila želju za baletom. Usto, moja učiteljica iz glazbene škole primijetila je da pjevam na satovima, što je dodatno potaknulo moj interes za glazbu - priča Ema. Njezin talent prepoznala je i majka, koja je pronašla idealnu školu u kojoj će razvijati Emin glumački i glazbeni talent.

POKAZALA NAPREDAK Povratnica Lara impresionirala je žiri 'Superstara': 'Ove godine konkurencija je malo jača...'

- Upisala sam tu školu i tamo sam doživjela najljepše trenutke svog života. Iako sam paralelno završavala osnovnu glazbenu i redovnu školu, ljubav prema glazbi i želja za napredovanjem nikada mi nisu dopuštale da odustanem. Taj put me odveo do srednje glazbene škole u Sarajevu, gdje sam se specijalizirala za solo pjevanje, a moja priča o glazbi tu se nastavlja - otkriva Ema.

Upravo je majci posvetila svoj nastup na 'Superstaru'.

- Ona je moja najveća podrška na cijelom svijetu, sa ocem i bratom. Ona je zaslužila toliko više, i moj cilj je da kroz godine postanem osoba na koju će moći biti ponosna. Želim da jednog dana može reći: "To je moja Ema! Bravo, ljubavi, uspjela si!" Osim toga, želim biti ponosna sama na sebe, ali još više želim učiniti svoje roditelje ponosnima. Oni su dali sve za mene i mog brata, a mama nam je, s obzirom na to da otac radi daleko, bila i majka i otac i sestra, sve što smo trebali za sretno djetinjstvo. Ovaj nastup je samo mali znak zahvalnosti za sve što je učinila, a zaslužuje još stotinu takvih priznanja. Bez nje, ne bih bila ovdje gdje jesam danas - emotivna je djevojka.

Velike planove ima i za budućnost. Želja joj je, ističe, da svaki njezin nastup bude odraz njezine ljubavi prema glazbi i način da se zahvali majci na svemu što je za nju napravila.

- Želim i inspirirati druge te se nadam da ću svojim uspjesima jednog dana biti dokaz da se trud isplati - otkrila je Ema. Slobodno vrijeme, kaže, najradije provodi sama, uživa u Sarajevu.

- Živim u Sarajevu, gradu koji za mene ima posebnu dušu, i uživam u mirnim trenucima uz kavu na Baščaršiji. To mi je pravo odahnuće, gdje mogu uživati u ljepotama svog grada, a svaki korak donosi novu inspiraciju. Također, volim provoditi vrijeme u prirodi, što mi pomaže da se opustim i napunim energijom. Samoću ne smatram negativnom; naprotiv, ona mi omogućava da bolje upoznam sebe i svoju srž - zaključuje ponosna Sarajka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zabijanjedojaja 24.10.2024.

    buckica mala. roknul bi ju iz prve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare