To je to što me zanima!

Elli Dvornik tvrtke su u blokadi, ali fanove zabavlja da je dobila Eurojackpot: 'Nakon izvlačenja'

Ellin obrt i zajednička tvrtka sa suprugom su u blokadi, a tvrtka koju je influencerica otvorila ove godine uredno posluje, no još nema službenih podataka koliko zarađuje
Vidi originalni članak

Iako su joj tvrtke u blokadi, Ella Dvornik (32) na društvenim mrežama nasmijala je fanove s novom objavom kojom je podijelila kako bi izgledalo da dobije Eurojackpot. U videu je emitirala scene iz serije 'Narcos' koja govori o najpoznatijem i najbogatijem dileru na svijetu, Pablu Escobaru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

- Ja nakon Eurojackpot izvlačenja večeras - napisala je influencerica i glazbenica na snimci na kojoj je pozirala u crnom odijelu s tamnim naočalama, a iz usta joj je izlazio dim cigarete.

UŽIVA NA ŠPANCIRFESTU Nakon vijesti o razvodu, Charles se javio iz Varaždina: 'Hvala svim ljudima u mom životu'

Ella je nakon toga podijelila i drugi video na kojem se našalila kako nije znala da treba uplatiti listić za eurojackpot.

- Tko je znao da treba listić uplatit Pablito? - upitala je, a ovim objavama nasmijala svoje obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

- Nezamijenjiva si; Kraljica; A jesi me nasmijala; Najjača si - pisali su joj.

Uživa u novom dvoru Danijela Dvornik pohvalila se prvim plodovima s Brača, javio joj se i Charles: 'Može kruška?'

Inače, prošli je mjesec Ella potvrdila šuškanja da je njenom braku s Charlesom Pearceom (45) došao kraj.

- Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče - otkrila je tada za Story.

Ellu i Charlesa osim braka vezao je i posao. Mi smo nedavno provjerili stanje Ellinih poslovnih pothvata. Influencerica ima obrt i dvije firme.

ŠTO SE DOGODILO ELLI Ella Dvornik zabrinula fanove: Ima masnicu i ožiljak kraj oka?

Bračni par je 2016. pokrenuo tvrtku Manijak. Kako je Ella objasnila za Glas Slavonije, riječ je o prvom europskom inkubatoru koji okuplja influencere i marketinškoj platformi za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Manijak je, prema podacima Poslovne Hrvatske, od 2018. - 2021. godine imao neto dobiti oko 300.000 eura. Od 2021. firma ima dva zaposlenika s plaćom malo većom od 1000 eura.

Ella je 2018. godine pokrenula obrt Cruella, a Charles je 2019. u Daruvaru osnovao firmu Experiment, koja se bavi proizvodnjom motornih vozila. Ellin obrt i zajednička tvrtka sa suprugom su u blokadi, a tvrtka koju je influencerica otvorila ove godine uredno posluje, no još nema službenih podataka koliko zarađuje. Riječ je o firmi Alterella, a tako se zove i njezin glazbeni alter ego. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ivandjedovic555gmail. com 01.09.2023.

    svaka budala nade svoje veselje pa i  ovi  koji  je  velicaju  niek se lati  posla metle krpe  lopate  itd  a ne  zaradivat na  budalama  koji  onu  stvar  nisu  nikad  vidjeli  a  i muz  je  jadnik  ak  je mislio  da  ce  ostat  s  njom  

  • E3e 31.08.2023.

    Red mame red kćeri. Dobitna kombinacija. Za gubitnike ( luzere po influencersk ).

  • bolje sutra.. 31.08.2023.

    Pa di toga jos ima osim kod nas, 2 firme u blokadi i otvaras novu???,Ova nova mora da se zove HALTERELLA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare