To je to što me zanima!

Ella Dvornik za 24sata: 'Roman će biti prilagođen djeci. Škola? Ma bez stresa smo to riješili...'

Influencerica Ella Dvornik bacila se u spisateljske vode, a kći joj krenula u školu
Vidi originalni članak

Kad se male ruke slože, sve se može, početak je jedna od najpoznatijih dječjih pjesmica, a svoje ruke uposlila je i najpoznatija hrvatska influencerica te pjevačica Ella Dvornik, koja je napisala kratki roman za djecu.

DODALA HRVATSKU I SRPSKU ZASTAVU Ella objavila misterioznu fotku, fanovi nagađaju da je u pitanju nova ljubav influencerice...

- Priča ima tri glavna lika i svaki dolazi s manama i vrlinama, a tijekom igre s drugima stalno gube i ne mogu pobijediti jer se previše fokusiraju na mane onog drugog, upiru prstom, krive se međusobno i ne preuzimaju odgovornost - govori nam Ella, koja je nedavno predstavila svoju novu boju kose: plavuša je postala riđa.

Novi roman mlade Elle na kraju dolazi s nekom motivirajućom porukom, ali ostavlja i otvorena pitanja.

- Pokušavam uvijek i svojoj djeci približiti ideju o tome da, čitajući priču, ne treba biti samo pasivan nego treba stvoriti i neki svoj zaključak i pitati neka pitanja na koja možda ne postoje odgovori u priči. Isto tako i da naracija dolazi sa subjektivnim mišljenjem i da nije sve crno i bijelo, s obzirom na to da i sama volim filozofiju, a i karakter mi je takav da priču pogledam iz različitih kutova - dodaje nam Ella.

PRIVUKLA POGLEDE Ella Dvornik ležerno prošetala Zagrebom: Ispod bijele majice su se nazirale i bradavice...

Htjela je da njezin roman bude prilagođen njihovoj dobnoj skupini. No još nije sigurna hoće li novi autorski rad ugledati svjetlo dana.

- Nadam se da hoće, ali evo još sam u procesu finalizacije i vizualizacije - dodaje.

Otkrila nam je i što će čitatelje čekati na kraju priče.

- Likovi će naići na problem u kojem upravo te mane dođu kao vrline, a problem riješe gledajući objektivno i tu otvaraju pitanja o različitosti i perspektivama tuđeg mišljenja - zaključuje.

Roman dolazi nakon početka nove školske godine, u kojoj je, prema procjeni, čak malo više od 35.700 prvašića napravilo prve školske korake. Broj nije konačan, ali među prvašićima je veselo krenula i Ellina starija kći. Početak nastave nekim roditeljima bio je stresan, ali to nije slučaj kod Elle.

- Nisam bila u stresu jer je kći jedva dočekala. Kad sam je pitala što želi biti kad odraste, rekla je: 'umjetnik' - govori nam Ella.

Možda je Balie povukla djedove gene, a Ella tvrdi da ne vidi malenu kao slikaricu.

OSTALI BEZ NAKITA, NOVCA, ODJEĆE... Influenceri na meti kradljivaca! Stručnjak za 24sata otkrio kako se zaštititi: Lopovi znaju gdje su

- Kreativna je i nadarena, pa će možda biti neka kombinacija inteligencije i kreativnosti. Ja je puštam da se sama pronađe, ne volim kad roditelji komplekse svojih neispunjenih ambicija projiciraju na djecu - zaključuje Ella.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • knjiga_otkrivenja 10.09.2024.

    Eto kad nam neškolovani pišu romane dokle smo došli. Ella nema ni srednju školu završenu

  • škemba 10.09.2024.

    Pa ta nema ni osnovnu, a piše romane. Načitana je kao krava i balet. Tko to podržava...

  • herr torro 10.09.2024.

    Pa neki dan si u kini jaje cudnovato lupala!napreduje mala ljubi je majka💪😁🙉💩

Komentiraj...
Vidi sve komentare