To je to što me zanima!

Ekskluzivne fotke: Supružnici Beckham 'natovarili' gliser s luftićima, obilaze otok Lopud

Osim što su na dubrovačkom području proslavili 23. godišnjicu braka, kćeri Harper su povodom 11. rođendana priredili zabavu u jednom restoranu
Vidi originalni članak

Supružnici Victoria (48) i David Beckham (47) s djecom odmaraju na otoku Lopudu kraj Dubrovnika. Kako bi bili daleko od očiju javnosti u utorak popodne gliserom su otplovili na nepoznatu lokaciju, gdje će provesti dan.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao što se može vidjeti i na fotografijama paparazza, obitelj se ukrcala na gliser imena 'Hermes', koji na sebi ima njemačku i hrvatsku zastavu. Među stvarima koje su ponijeli sa sobom našao se i rozi luftić.

David Beckham nadgledao je situaciju dok su se djeca i supruga smještali na plavom gliseru, a kasnije je sjeo pokraj njih. Nogometaš je na sebi imao crvenu majicu i zelene kupaće, a čini se kako su ga jako smetali fotografi koji su snimali obitelj dok se ukrcavala na brod. Promatrao ih je sve dok se nisu udaljili od obale...

Inače, poznati par nedavno je s obitelji stigao na odmor u Hrvatsku. Na dubrovačkom području proslavili su 23. godišnjicu braka i 11. rođendan kćeri Harper.

DRAMA S DJEVOJKOM Beckhamovi pobjegli u Hrvatsku dok im je sin Romeo u problemu

Cijela obitelj smještena je u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na otoku Lopudu. Na društvenim mrežama ranije su podijelili fotografije s rođendana kćeri Harper, no nisu označili lokaciju. 

- Sretan rođendan Harper! - piše uz fotografiju na kojoj djevojčica pozira uz veliku rozu tortu u restoranu. 

Ispred kompleksa u kojem su odsjeli navodno se nalazi njihovo osiguranje.

Podsjetimo, luksuzno imanje gdje odmara poznati par nekada je bio franjevački samostan. Obnovila ga je grofica Francesca von Habsburg i i napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom, a u sklopu kompleksa je i Sveti vrt. Ono je danas jedno od najpoznatijih i najpopularnijih mjesta na Jadranu. 

Cijena jednog noćenja u kompleksu na Lopudu iznosi oko 1400 eura, dok je najam za deset osoba čak 10 tisuća eura.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Dagi 66 12.07.2022.

    tko je to

  • pametnopročitaj 12.07.2022.

    Umjesto da pišete dali naši ljudi uopće mogu vidjeti svoje more, koga je više briga za te buđovane, što rade, jedu. Trošite samo vrijeme, nebiti su svim ljudima, ili još gore samo nam dižete živce.

  • Joza Prezaduzeni 12.07.2022.

    Pustite ljude neka ljetuju u miru pa da nam se ponovno vrate .Nisu oni krivi sto smo mi u banani

Komentiraj...
Vidi sve komentare