To je to što me zanima!

Ekipa iz 'Pune kuće' oprostila se od Boba: 'Ujak Jesse' nosio lijes

Članovi obitelji neutješno su plakali, a okupljeni su lice skrivali zaštitnim maskama i sunčanim naočalama. Saget je, potvrdila je obdukcija, umro prirodnom smrću, u snu
Vidi originalni članak

Obitelj i prijatelji okupili su se u petak u crkvi u Hollywood Hillsu kako bi se posljednji put pozdravili s glumcem Bobom Sagetom. Trebao je to biti malen sprovod s oko 50 ljudi, ali skupilo ih se 300-tinjak.

Lijes su nosili John Stamos (poznat kao 'ujak Jesse' iz 'Pune kuće'), Norman Lear, Dave Coulier, Jeff Ross, Judd Apatow, Ted Sarandos, Steve Hale i John Mayer, kojeg je Bob upoznao 2000-ih snimajući 'America's Funniest Home Videos'.

Na sahrani se okupila i ekipa iz serije 'Puna kuća', u kojoj je Bob igrao oca, poput sestara Olsen, Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure... Glumačka postava upoznala se prije 35 godina. Susprezali su suze, a lice su prekrivali zaštitnim maskama i sunčanim naočalama.

Bob je preminuo 9. siječnja u 66. godini, a njegovo je tijelo pronađeno u hotelu Ritz-Carlton Orlando na Floridi, gdje je bio na turneji. Obdukcija je potvrdila da nema dokaza o upotrebi droga ili nasilju. Umro je u snu. 

CANDACE CAMERON SE 'SLOMILA' Glumica iz 'Pune kuće' posvetila Bobu Sagetu dirljivu objavu: Ovakvu bol još nisam osjetila...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 16.01.2022.

    Susprezale su suze. Mos si misliti.Taman i vi vidite prek naocala.

  • Busi 15.01.2022.

    Ujače Đe si ?

  • Ekscem 15.01.2022.

    Umire se od bolesti, ne postoji prirodna smrt ili smrt zbog starosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare