To je to što me zanima!

Dva dana prije smrti Lisa Marie Presley plakala je gledajući Austina koji je glumio Elvisa

'Želim zahvaliti obitelji Presley, hvala vam što ste otvorili svoja srca dom te s nama podijelili sjećanja. Lisa Marie, Priscilla, volim vas zauvijek, rekao je Austin Butler nakon što je dobio nagradu za najboljeg glumca
Vidi originalni članak

Samo dva dana prije srčanog zastoja, od čijih posljedica je preminula u bolnici, Lisa Marie Presley pojavila se na 80. dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu i prošetala crvenim tepihom. Kći Elvisa Presleyja i bivša supruga Michaela Jacksona, na dodjeli upriličenoj u utorak 10. siječnja, izgledala je krhko', a u jednom trenutku tražila je i pomoć prijatelja, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Lisa Marie na dodjelu je stigla s dugogodišnjim prijateljem oca Elvisa, Jerryjem Schillingom. Na crvenom tepihu dala je svoj posljednji intervju za televiziju Extra. Tijekom intervjua, kći Elvisa Presleyja okrenula se svojoj pratnji, Jerryju, i rekla mu kako će ga primiti za ruku kako bi imala oslonac za vrijeme razgovora s novinarom. 

- Uhvatit ću te za ruku - rekla je Lisa gledajući oko sebe. 

Mnogi obožavatelji primijetili su kako je Lisa Marie tijekom intervjua pričala sporije nego obično, te da je izgledala pomalo 'krhko'.

- Izgleda tako slabo. Vidi se da joj je srce slomljeno - komentirao je korisnik ispod intervjua Lise osvrćući se na to da ne može prežaliti smrt sina Benjamina iz 2020. godine.

- Pogledajte kako je uhvatila Jerryja za ruku. Mislim da ona nije dobro, molim se za nju - dodao je drugi. 

Treći je zaključio da je izgledala krhko, ali i kao da ima sve pod kontrolom.

LISA MARIE PRESLEY Bila je kći jedinica, odmalena je pokazivala interes za glazbu, a život joj uništili droga i alkohol

U dvorani u kojoj se odvijala dodjela nagrada Zlatni globus, Lisa Marie družila se s Austinom Butlerom (31), koji u filmu 'Elvis', glumi njezinog oca Elivsa Presleyja. Austinu je za ulogu Elvisa dodjeljena nagrada u kategoriji 'najbolji glumac - drama'.

Nakon što je podigao kipić, glumac je održao govor na pozornici, koji je iz publike pomno pratila Lisa i njezina majka Priscilla.

- Želim zahvaliti našim nevjerojatnim producentima, Warner Brosu i obitelji Presly, hvala ljudi, hvala što ste otvorili svoja srca i dom te s nama podijelili svoja sjećanja. Lisa Marie, Priscilla, volim vas zauvijek - rekao je Austin, a njegov dirljiv govor rasplakao je Lisu i Priscillu. 

Majka i kći sjedile su zajedno za stolom, obje su imale crne modne kombinacije. Na dodjeli u Los Angelesu družile su se s ekipom iz filma 'Elvis', s kojima su ranije surađivale.

IMALA JE 54 GODINE Lisa Marie Presley, Elvisova kći, preminula je nakon zastoja srca

Podsjetimo, Kći Elvisa Presleyja i bivša supruga Michaela JacksonaLisa Marie Presley preminula je u petak, 13. siječnja, u 55. godini. Tužnu vijest potvrdila je njezina obitelj.

Lisa je proglašena mrtvom u bolnici u L.A.-u gdje je odvezena nakon srčanog zastoja u četvrtak ujutro.

- Teška srca moram podijeliti poražavajuću vijest da nas je napustila moja prekrasna kći Lisa Marie - potvrdila je njezina majka Priscilla u za People.

- Bila je najstrastvenija snažna žena puna ljubavi koju sam ikada poznavala. Molimo za privatnost dok se pokušavamo nositi s ovim velikim gubitkom. Hvala vam na ljubavi i molitvama - dodala je Priscilla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 55

  • laktosukać 13.01.2023.

    neuredan život uz konzumiranje bog te pitaj čega sve ne dovelo do kraja

  • zrno soli u glavi 13.01.2023.

    A što je ova postigla u životu, osim što je kćer Elvisa Presleya? Otprilike kao Ella Dvornik

  • Cherylin 13.01.2023.

    RIP

Komentiraj...
Vidi sve komentare