To je to što me zanima!

Duško Ćurlić nova žrtva prevare na mrežama: 'Ne klikajte na to!'

Uglavnom ova 'igra' je prijavljena pa vjerujem da ovim 'kreativnim autorima' uskoro neće biti smiješno, poručio je Duško Ćurlić koji je nova žrtva prevaranata na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Popularni HRT-ov voditelj Duško Ćurlić našao se na meti prevaranata. Kao i brojni njegovi kolege iz javnog prostora prije njega, i Duško se našao u centru lažnih članaka koji kruže društvenim mrežama. Ćurlić je upozorio svoje pratitelje da ne nasjedaju na to te pokazao o kakvim se lažnim člancima radi. 

NA METI PREVARANATA Smrti, skandali i tajne: Lažne objave o našim zvijezdama su preplavile društvene mreže...

Na prvom je fotografija Ćurlića kako ga privodi policija, a voditelj ima masnicu na oku. Uz to stoji naslov: 'Duško Ćurlić nije znao da je mikrofon uključen i zauvijek se opraštamo do njega', a ispod još stoji: 'Tužan je dan za cijelu Hrvatsku'.  U objavi na Facebooku, gdje se takvi lažni članci i vrte, piše: 'Skandal oko intervjua s Duškom Ćurlić! Nije znao da se snima'. 

To nije jedini takav koji su ljudi mogli primijetiti na svojim društvenim mrežama. U naslovu drugog lažnog članka piše kako je 'Hrvatska središnja banka tužila Duško Ćurlić zbog izjava koje je dao u izravnom televizijskom prijenosu'. 

OPREZ Hrvat mislio da uplaćuje novac sinu, uplatio prevarantu. Policija: 'Ne nasjedajte na SMS'

Voditelj je uz obje fotografije lažnih članaka napisao kako se radi o 'fake news' člancima. 

- Mislio sam ne reagirati, ali ne želim da zbog nečije pomaknute glave netko nasjedne i načini mu se šteta. Uglavnom ova 'igra' je prijavljena pa vjerujem da ovim 'kreativnim autorima' uskoro neće biti smiješno. Uglavnom ne nasjedajte, ne klikajte na to i ne dajte osobne podatke - napisao je. 

U centru takvih lažnih članaka ranije su se našli Nina Badrić, Doris Pinčić, Halid Bešlić, Damir Kedžo, Vladimir Kočiš Zec, Mirko Fodor... 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZEKINE KUŽINE':

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Linz 29.08.2024.

    Vidi se da je fake news ........... al' lijepo mu stoji ona šljiva na oku !!!

  • hej...mama je! 29.08.2024.

    I on je isto kao i ovi sto vjeruju u ove fake news…vjeruje da ako je prijavio, da ce se sad i FBI ukljuciti radi njega pa da trazi ove sto objavljivju fake news 😂🤦‍♀️

  • škemba 28.08.2024.

    Duško je institucija. Jedan od rijetkih profesionalaca i sam svoj brand koji je gradio od kad smo bili djeca. Bilo bi u svim medijima da u ovom ima imalo istine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare