To je to što me zanima!

Dumančić: Nisam imao hrabrosti za solo karijeru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Frontmen Letećeg odreda tvrdi kako nije niti razmišljao o samostalnim nastupima, a pjesmu Još sam tvoj odabrao jer mu je trenutno aktualna
Vidi originalni članak

Nikad nisam imao dovoljno hrabrosti, a ni pretjerane želje krenuti u solo karijeru, kaže Denis Dumančić iz Letećeg odreda.Na ovogodišnjem će HRF-u Leteći odred nastupiti s ozbiljnijom pjesmom naziva ''Još sam tvoj'', koja govori o čovjeku koji u potrošačkom društvu još uvijek nije izgubio vjeru u ljubav.Iako pjeva u prvom licu, Dumančić nikada ne stavlja sebe na mjesto glavnog aktera u svojim pjesama, već bezimene likove koje vidi oko sebe.
- Trudim se uvijek opisivati opće situacije, ne samo svoje - kaže Dumančić.Na pozornici već neko vrijeme nosi naočele, jer kako kaže, slabi mu je vid počeo smetati u svakodnevnom životu. Iako ima dioptriju -2 koja mu se ne povećava, razmišlja o laserskoj operaciji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mikikikica 07.05.2008.

    Oni su se dokazali još u devedesetima pa nemaju potrebe za eksponiranje pod svaku cijenu, imaju svoju dugogodišnju publiku koja ih prati. Ja ih slušam od prvog albuma i drago mi je da opet rade nakon duge pauze.

  • spektakularni 07.05.2008.

    Ja baš to volim kod Letećeg što se ne prostituiraju svojim privatnim životom i skandalima po medijima. Pjesme su im super i neka se i dalje drže te samozatajnosti pa tko ih voli neka ih voli i prati zbog pjesama a ne da iritiraju ljude kao mnogi koji bi sve za 5 minuta slave.

  • roccoroker 07.05.2008.

    Obožavam Leteći odred, pjesme su im zakon i trebali bi se više eksponirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare