To je to što me zanima!

Dugo ih nismo vidjeli zajedno: Frano Lasić i njegova 32 godine mlađa supruga na gala večeri

Beogradski događaj privukao je brojne poznate, a osim Lasića, fotografi su 'uhvatili' i najpoznatiju loto djevojku Suzanu Mančić
Vidi originalni članak

U Beogradu se u četvrtak navečer održala gala proslava povodom 40 godina rada jednog tamošnjeg auto salona. Događaj je privukao brojne poznate, a među njima i hrvatskog glumca i glazbenika Franu Lasića (69).

35 MM VIS FILM FESTIVAL FOTO Holivudski glumac Woody Harrelson sa suprugom došao na Vis: Gledali su njegov film

Stigao je u pratnji svoje 32 godine mlađe supruge, stilistice Milene Matić. Bračni par odabrao je crne modne kombinacije i sretno su pozirali fotografima.

Vjenčali su se 2015. godine, a Milena je djevojačko prezime zamijenila Lasićevim. Prije četiri godine su dobili sina, Frano iz prijašnjih brakova ima još troje odrasle djece.

PREMINUO PRIJE 15 GODINA Svima poznato ime zapravo mu je bilo nadimak, a obiteljsku je tradiciju 'prekršio' zbog glume

Beogradsku proslavu nije propustila ni pjevačica i najpoznatija loto djevojka na prostoru bivše Jugoslavije Suzana Mančić (67). Još je jednom zablistala i dokazala da su za nju godine samo broj.

Bivša loto djevojka pazi na stas, a ide i na tretmane intimnih dijelova. Prije devet godina krenula je na orošavanje vagine.

- Bila sam dvaput. Ljudima je to bila strašno smiješno, ali to su sasvim normalne i zdrave stvari, koje bi svaka žena trebala činiti. Nažalost, bila sam samo dvaput, ali dobro je otići jedanput u dva mjeseca - rekla nam je Mančić početkom kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mr. Pickles 15.09.2024.

    10-15 god razlike neki bi rekli!

  • majmunaš 14.09.2024.

    Čiča, Ma!

  • Stari maher 13.09.2024.

    Ma preslatki su, samo mi baš nije jasno ali nije važno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare