To je to što me zanima!

Dua Lipa postat će milijarderka? Pjevačica povukla hrabar potez

Poslovni potez zbog kojeg bi mogla postati milijarderka uslijedio je nakon što je odlučila da će joj ulogu menadžera preuzeti otac, biznismen Dukagjin Lipa
Vidi originalni članak

Dua Lipa (28) uskoro bi mogla postati najbogatija britanska ženska pop zvijezda nakon što je odlučila prekinuti suradnju s menadžerskom tvrtkom s kojom je godinama radila.

BRITANSKA ZVIJEZDA Zarađuje milijune eura, ali Dua Lipa je ipak skromna: Pjevačica na placu odlučila kupiti odjeću

Osim toga pjevačica albanskog porijekla rođena u Londonu otkupila je prava na sve svoje pjesme.

Poslovni potez zbog kojeg bi mogla postati milijarderka uslijedio je nakon što je odlučila da će joj ulogu menadžera preuzeti otac, biznismen Dukagjin Lipa, s kojim je osnovala novu tvrtku, kako piše Daily Mail.

Ona uživa u Albaniji Treća tužba protiv pjevačice Dua Lipe i pjesme 'Levitating' u dvije godine: Traži 20 milijuna dolara

Otac i kći osnovali su tvrtku 'Radical 22 Publishing Limited' koja bi trebala upravljati komercijalnom imovinom i to samo nekoliko dana nakon što je objavila da je prekinula sve veze sa svojom bivšom tvrtkom za upravljanje 'TaP'.

- Dua želi vratiti kontrolu nad svojom karijerom, a Dukagjin je tu da joj pomogne. On je smatrao da Dua daje preveliki postotak od svoje zarade, a nakon što joj je postao menadžer shvatio je da je idući logični korak i da postanu službeni poslovni partneri - rekao je blizak izvor dodavši kako će Dukagjin Lipa raditi sve u najboljem interesu svoje kćeri.

SVJETSKE ZVIJEZDE U BIKINIJIMA Kim svijetlila u mraku, Dua Lipa grudi pokrila s Hello Kitty, Bebe je nosila kupaći s dekolteom...

Inače, bivša menadžerska tvrtka uzimala je 20 posto od njene ukupne zarade. Suradnju s njima započela je prije deset godina kad ju je izvršni direktor Ben Mawson zamijetio u londonskom cocktail baru.

Podsjetimo, nedavno je tijekom svog odmora u Španjolskoj kupovala tkanine i odjeću sa štandova na tržnici na Ibizi. Pjevačica je pokazala kako je unatoč svjetskoj slavi i dalje jednostavna djevojka koja kupuje na placu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čobo 10.11.2023.

    Ova ko Eduardo

  • gojko ercegovac 10.11.2023.

    Ona ima albansko podrijetlo. Znaci nije lipa nego duo bijelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare