To je to što me zanima!

Drama na selu! Valentina: Što ste vi to imali preko poruka?!; Ivana: Htio je da idemo do kraja

Farmer Toni je ranije rekao da mu se čini da je Valentina došla u emisiju 'Ljubav je na selu' samo da bude viđena i zbog promocije.
Vidi originalni članak

Dvije kandidatkinje posvađale su se oko farmera Tonija. Ivana, inače kandidatkinja na imanju kod Ivice, tvrdi da se s Tonijem već ranije povezala preko interneta te da su razvili bliski odnos. Razljutilo je to Tonijevu kandidatkinju Valentinu, javnosti poznatu kao kandidatkinju iz prijašnjih sezona Ljubavi na selu.

@voyohr Ima li Toni neki skriveni plan? 🤨 Gledaj novu epizodu showa 'Ljubav je na selu' već sad na platformi Voyo! #fyp#zatebe#voyohr #rtlhrvatska #ljubavjenaselu #ljns #emisija #show #reality #drama #svađa #ljubav ♬ original sound - VOYO Hrvatska

- Što ste vi imali preko poruka? Ako se niste vidjeli, ako se niste dodirnuli, poljubili, nešto, ako ste samo pisali neke poruke, šta je to, šta ste imali... - komentirala je Valentina.

VESELA DOMAĆICA Monika je šarmom osvajala u 'Ljubav je na selu', a goste u 'Večeri za 5' pridobit će mesom?

- On je mene i prije nego smo tu došli, upoznao me s kćerkom preko kamere, upoznao je moje roditelje, upoznala sam ja njegovu majku i on je htio da mi idemo do kraja, na romantično putovanje, čak, i svašta nešto - rekla je Ivana.

@voyohr Toni, izdrži 😅 Gledaj novu epizodu showa 'Ljubav je na selu' već sad na platformi Voyo! #fyp#zatebe#voyohr #rtlhrvatska #ljubavjenaselu #ljns #farmeri #selo #ljubav #reality #show #emisija ♬ original sound - VOYO Hrvatska

- Kaže on se zezao, ali ja to shvaćam, on živi tu negdje kod Vinkovaca, ti živiš u Sarajevu - dodala je Valentina.

- Ja mislim da on svakom priča neku priču i laže  - zaključila je Ivana.

Farmer Toni je ranije rekao da mu se čini da je Valentina došla u emisiju 'Ljubav je na selu' samo da bude viđena i zbog promocije. Pri prvom susretu komentirao je da se odjenula izazovno i da je zgodna cura, a pitao ju je i bi li došla k njemu u mjesto Cerić.

- Na izlet bih, ali da se preselim, ne - rekla je Valentina. Toni je rekao da polako i da se ne seli sutra. 

- Volim more - istaknula je Valentina i rekla da se ne vraća u rodnu Hercegovinu jer onda ne bi bila pokraj mora.

- To mi se ne sviđa. Vjerujem da je došla tu da bude viđena, zbog promocije. Ne znam - komentirao je Toni. 

Priznao je da mu je ona od svih njegovih kandidatkinja odmah zapela za oko. Komentirao je i svoje riječi da je Valentina previše napudrana. "Lijepa je i bez šminke, previše toga nabacuje na sebe. Lijepo joj stoji, prirodno je bolje. Ljepša je bez šminke", ispričao je farmer, piše RTL. Kako će se razviti situacija, gledajte dalje u emisijama...

ZAPELA MU ZA OKO Farmer Toni o Valentini: 'Ljepša je bez šminke, mislim da ona previše toga nabacuje na sebe'

Podsjetimo, Valentina je već dobro poznato lice. Sudjelovala je u devetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', a sad se nakon kraha braka s Vatroslavom Tijanom vratila u 17. sezonu. Valentina je Vatroslava upoznala u devetoj sezoni showa. Brzo su kliknuli i zaljubili se. Svoju vezu nakon showa okrunili su vjenčanjem na plaži u Ražancu 2019. godine. Zajedno imaju dvoje djece. Njihov brak ipak nije opstao, a sad je Valentina spremna za novo iskustvo. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mr. Pickles 22.09.2024.

    Koji srcolomac 💔😝

  • SiLaa 22.09.2024.

    Da se barem imaju oko koga svađati 😳

  • Desnooddesno 22.09.2024.

    Rasadnik djece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare